طراحی اقلیمی با تاکید بر معماری بومی مناطق سردسیر ایران ارائه طراحی اقلیمی در شهر همدان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش ملی معماری، شهرسازی و توسعه پایدار با محوریت از معماری بومی تا شهر پایدار
- کد COI اختصاصی: APSD01_189
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2127
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری
چکیده
از اقدامات لازم و موثر در جهت کاهش استفاده انرژی های تجدید ناپذیر، طراحی اقلیمی است که راهکاری برای پاکیزگی محیط زیست و به حداقل رساندن هزینه گرمایش و سرمایش بنا می باشد. همدان از جمله استان هایی است که در اقلیم سرد و کوهستانی قرار دارد و دارای آب و هوای متغیر می باشد. لذا ارائه راه حل های اقلیمی در جهت گرمایش بنا با وجود زمستانهای سرد و خشک در این اقلیم حائز اهمیت است. در این مقاله از مطالعات کتابخانه ای و ارائه راهکارهای طراحی شده در جهت ساخت بناهایی سازگار با اقلیم محلی همدان استفاده شده است. از اهداف عمده این مقاله دستیابی به راهکارهایی در جهت کاهش اتلاف حرارت در ساختمان و بهره گیری از انرژی گرمایی خورشید در زمستان، می باشد لذا در این مقاله ابتدا خصوصیات اقلیمی همدان و راهکارهای معماری گذشته بررسی و مورد مطالعه قرار می گیرد و در انتها طرح اقلیمی نوینی متناسب با این اقلیم ارائه خواهد شد.کلیدواژه ها
اقلیم سرد و خشک، بافت متراکم، ظرفیت حرارتی، انرژی های تجدید پذیر، طراحی اقلیمیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.