نحوه بدست آوردن توابع عضویت فازی پارامترهای ورودی شبکه های توزیع آب
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش مهندسی عمران و توسعه پایدار با محوریت کاهش خطرپذیری در بلایای طبیعی
- کد COI اختصاصی: ECSD01_107
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1383
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
استاد دانشکده مهندسی عمران و عضو قطب علمی مهندسی و مدیریت زیرساخت های عمرانی، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
چکیده
آب یک ماده ی ضروری برای زندگی انسانها است و از آنجا که وظیفه ی تامین و توزیع آن برای مصارف مختلف بر عهده ی سامانه ی آبرسانی می باشد، اهمیت نقش آن نمایان میگردد. در طراحی و بهرهبرداری مناسب از شبکه های توزیع آب نیاز به مدلسازی است و عموماً طراحی این شبکه ها به صورت قطعی انجام شده و تغییرات پارامترهای مختلف در طول عمر مفید سیستم مورد بررسی قرار نمی گیرد. پارامترهای ورودی در مدلسازی شبکه های توزیع آب دقیق نیستند و در معرض عدم قطعیت فراوان قرار دارند . این عدم قطعیت میتواند از اندازه گیری متغیرها، تخمین پارامترها و هر یک از فرآیندهای موجود در مدلسازی پدیدهی مورد بررسی و حتی استفاده از مدل مورد نظر ناشی شود، که برای رسیدن به جواب مناسب باید روشی را برای حل این مشکل ارائه کرد. منطق فازی یکی از روشهای مناسب جهت بررسی عدم قطعیت می باشد. در این تحقیق مد نظر است تا روشی جهت معرفی توابع عضویت فازی پارامترهای ورودی شبکه های توزیع آب، مانند زبری لوله ها و تقاضای گرهی، ارائه گردد. برای این منظور، از اطلاعات شبکه ی توزیع آب دو حلق های استفاده گردیده است. در این مطالعه جهت تحلیل هیدرولیکی، از نرمافزار EPANET استفاده شده است، که به طور همزمان به صورت پویا با نرم افزار برنامه نویسی MATLAB در ارتباط است. نتایج حاکی از آن است که نمودارهای توابع عضویت فازی ضریب زبری لوله های شبکه و تقاضای گرهی، برای هر لوله و هر گره با توجه به موقعیت آن در شبکه متفاوت خواهد بود.کلیدواژه ها
شبکه های توزیع آب، عدم قطعیت، ضریب زیری لوله، تقاضای گرهی، توابع عضویت فازیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.