بررسی خسارات و مشکلات مقاوم سازی در زلزله سال 1389 شهرستان دورود

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش مهندسی عمران و توسعه پایدار با محوریت کاهش خطرپذیری در بلایای طبیعی
  • کد COI اختصاصی: ECSD01_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1124
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید چگنی

کارشناس ارشد مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه شهید باهنر

احمد دالوند

کارشناس ارشد مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

چکیده

در ساعت 20:22:07 روز 15 آبان ماه 1389 زمین لرزه به بزرگای 4.7 در مقیاس امواج مخفی (ML) در 8 کیلومتری روستاهای حشمت آباد و دربند و در 18 کیلومتری خاور شهرستان دورود از توابع استان لرستان به وقوع پیوست مرکز این رویداد بر اساس لرزه نگاشت های ثبت شده در مختصات 33/40 درجه عرضی شمال و 49/24 درجه طول خاوری قرار دارد. با توه به خطای تعیین محل 4/3 ±کیلومتر در راستای طول جغرافیایی و 4/2 0± کیلومتر در راستای عرض جغرافیایی این زمین لرزه را می توان به گسل دورود نسبت داد. در اثر این زمین لرزه 104 نفر مجروح شدند که به نقل از مسئولین استان حجم خسارات مالی ناشی از زمین لرزه بالا می باشد. در این مقاله سعی کرده ایم به عمده دلایل خرابی ساختمان های موجود و اقدامات صورت گرفته جهت مقاوم سازی و همچنین مشکلاتی و نکاتی که در مقاوم سازی و بازسازی ساختمان ها وجود داشته بپردازیم.

کلیدواژه ها

دورود، زلزله، مقاوم سازی، بازسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.