مقایسه و ارزیابی کارایی مدل های زمان بندی در سیستم های محاسبات ابری

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش مهندسی کامپیوتر و توسعه پایدار با محوریت شبکه های کامپیوتری، مدلسازی و امنیت سیستم ها
  • کد COI اختصاصی: CESD01_272
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1327
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه سرکهکی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی

رضا فتوحی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی

شهرام بهزاد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی

شهرام جمالی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

چکیده

هر مقاله زمان بندی سرویس منبع SaaS از مسائل مهم در محاسبات ابری است. در این مقاله چند مدل زمان بندی در محاسبات ابری مقایسه و ارزیابی می شوند. یکی از مباحثی که در این مقاله بررسی می شود، مدل زمان بندی سرویس منابع بر اساس عامل Buffer-pool است. این مدل راه حلی برای رفع مشکل تخصیص منابع هم روند است. در این مدل، Buffer-pool با کمک عامل سرویس منبع ساخته می شود. این مدل، مدیریتسرویس منبع را بهینه می کند و کارایی زمان بندی را بهبود می بخشد. مدل بعدی ارائه چارچوب EComer است که برای رفع مشکل گراف هایپردازشی بزرگ در زمینه کارایی و زمان بندی آگاه به هزینه در پردازش وظایف استفاده می شود. این چارچوب به آسانی جامعیت را در زیرساختابر برپا می کند. الگوریتم CCSH ، مؤلفه کلیدی EComer است. این الگوریتم باعث صرفه جویی در هزینه و افزایش مناسب زمان اجرای سراسری می شود.

کلیدواژه ها

زمان بندی سرویس منبع، buffer-pool ، محاسبات ابری، پلتفرم SaaS ، زمان بندی آگاه به هزینه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.