اثر تغییر اقلیم درکشاورزی وپایداری خاکهای مناطق خشک و نیمه خشک ایران وجهان
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
- کد COI اختصاصی: SSCI10_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3239
نویسندگان
عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی
چکیده
اثر تغیر اقلیم و گرم شدن سطح کره زمین بر کشاورزی و محیط زیست و همچنین توسعه اقتصادی و اجتماعی مناطق مختلف جهان بطور روزافزونی مورد توجه دانشمندان و سازمانهای بین المللی قرار گرفته است . تغیر اقلیم کره زمین که تا اواخر قرن بیستم بعنوان یک فرضیه علمی مطرح بود امروز بعنوان یک واقعیت تلخ که اثرات زیانبخشی بر محیط زیست و شرایط اقتصادی و اجتماعی بسیاری از مناطق مختلف جهان دارد مورد تایید مجامع علمی و بین المللی قرار گرفته است . گزارشات زیادی در اواسط سالهای 1980 در ارتباط با گرم شدن سطح کره زمین در اثر تولید گازهای گلخانه ای نظیر دی اکسیدکربن، متان و اکسید های نیتریت بعلت گسترش فعالیت انسان در طول قرن بیستم منتشر شد . در سال 1990 مجمع عمومی سازمان ملل متحد اقدام به انتشار گزارشی در ارتباط با گرم شدن کره زمین نمود که در سال 1992 منجر به تشکیل اجلاس ریودوژا نیرو در کشور برزیل وتدوین کنوانسیون بین المللی تغیر اقلیم سازمان ملل UNFCCC 1 گردید . در سال 1997 در شهر کیوتو ژاپن اجلاسی با حضور نمایندگان 160 کشور جهان بمنظور بررسی و تدوین یک معاهده بین المللی جدید در ارتباط با موضوع تغییر اقلیم تشکیل گردید که پس از بحث و جدال قراوان با کشورهای صنعتی جهان منجر به تدوین پروتکل کیوتو Kyoto Protocol شد . در این پیمان کشورهای صنعتی جهان ملزم شدند تا سال 2012 حد اکثر تولید گازهای گلخانه ای خود را با %5 کاهش به زیر تولید سال 1990 برسا نند . ).کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.