ارائه یک روش اتوماتیک جهت تشخیص پلاگاریسم (Plagiarism)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش مهندسی کامپیوتر و توسعه پایدار با محوریت شبکه های کامپیوتری، مدلسازی و امنیت سیستم ها
- کد COI اختصاصی: CESD01_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1283
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سمنان، گروه مهندسی کامپیوتر سمنان، ایران
هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سمنان، گروه مهندسی کامپیوتر سمنان، ایران
چکیده
دسترسی آسانی که اینترنت به مقادیر گسترده اطلاعات الکترونیکی فراهم آورده باعث شده پلاگاریسم متن بخصوص در اسناد دانشگاهی و موسسات علمی و پژوهشی به یک نگرانی عمده تبدیل شود. بنابراین مشکلات و ناهنجاری های حاصل از پلاگاریسم متن دو زبانه یا افزایش روزافزون حجم اطلاعات در اینترنت باعث شده تا با روش اتوماتیک تشخیص داده شوند، روش های تشخیص پیشنهاد شده بیشتر برای تشخیص پلاگاریسم دو زبانه انگلیسی یا اسپانیایی، بنگالی، آلمانی، فرانسوی و ویتنامی است. در این مقاله روشی پیشنهاد شده که بر اساس وابستگی کلی محتویات متن و با بکارگیری مدل فضای بردار (vsm) بطور اتوماتیک می توان پلاگاریسم دو زبانه (انگلیسی - فارسی) را تشخیص داد. روش پس از پیاده سازی با استفاده از متون آزمایشی یا معیار دقت، یادآوری و قابلیت اطمینان با استفاده از معیار FB مورد ارزیابی قرار گرفت که نتایج حاصله نشان داد روش پیشنهادی با معیار دقت 0.88 و قابلیت اطمینان 0.91 می تواند پلاگاریسم متن دو زبانه (انگلیسی - فارسی) را تشخیص دهد.کلیدواژه ها
پلاگاریسم، تشخیص پلاگاریستم متن دو زبانه، تحلیل شباهت، تحلیل مورفولوژیک، مدل فضای برداری (vsm)مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.