بررسی امکان سنجی فنی، اقتصادی و زیست محیطی احداث نیروگاه زباله سوز در شهر آمل
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: NCER01_118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1236
نویسندگان
کارشناسی ارشد، مهندسی محیط زیست
کارشناس ارشد مدیریت خدماتی و بهداشتی
کارشناس بهداشت محیط
چکیده
افزایش روزافزون جمعیت، موجب ازدیاد مواد زائد جامد شهری و هزینه های بسیار زیاد دفن بهداشتی و آلودگی زیست محیطی را به همراه داشته است. با توجه به اهمیت دفع بهداشتی زباله های جامد شهری و بازیافت انرژی از آنها، امروزه نیروگاههای زباله سوز به عنوان گزینه مناسب در کشورهای مختلف دنیا مورد توجه واقع قرار گرفته است. به دلیل اینکه سوخت مصرفی نیروگاههای زباله سوز، دارای ترکیبات ثابتی نیستند. در این تحقیق kg1000 زباله شهر آمل از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی مورد آنالیز قرار گرفته است. سپس امکان سنجی فنی و اقتصادی احداث نیروگاه زباله سوز بر پایه زائدات جامد شهری مورد بررسی قرار گرفت. و پیشنهاداتی جهت راهبری صحیح آن ارائه گردید. متوسط رطوبت زباله در شهر آمل در چهار فصل نشان دهنده، رطوبت بالای زباله در حدود 62% بوده که علت آن میزان بالای مواد فساد پذیر در داخل زباله این شهر به همراه رطوبت بالا منطقه می باشد. ارزش حرارتی زباله 5700 کیلو ژول بر کیلوگرم و توان استحصال انرژی 32/3 مگاوات تخمین زده شد. نتایج این تحقیق نشان می دهد، رطوبت بالای زباله شهر آمل باعث کاهش ارزش حرارتی، شده است. در صورت وجود طراحی جهت بازیابی انرژی از سوزاندن زباله بهتر است. هدف از این مقاله بررسی احداث نیروگاههای زباله سوز در کشور ایران برای از بین بردن زباله و تولید انرژی، با توجه به افزایش تولید زباله و ارزیابی تولید انرژی از آن کشور می باشد.کلیدواژه ها
استحصال انرژی، زباله سوزی، امکان سنجی، آمل، زائدات جامد شهریمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.