چالش های زیست محیطی شهر عسلویه (پارس جنوبی)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: NCER01_111
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 968
نویسندگان
دکتری (استادیار) جامعه شناسی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر
کارشناسی ارشد جامعه شناسی
چکیده
هدف تحقیق، هدف کلی این تحقیق بررسی، عوامل جامعه شناختی موثر بر رفتارهای اجتماعی زیست محیطی در شهر عسلویه و سعی شده اهداف فرعی، بررسی رابطه بین احساس خطر زیست محیطی و رفتارهای اجتماعی زیست محیطی نیز انجام گردد. اهمیت محیط زیست چه در ابعاد منطقه ای و ملی و چه در بعد بین المللی ضرورت توجه علمی به عوامل مختلف به ویژه نقش عوامل انسانی در تخریب یا حفظ محیط زیست را به همراه داشته است. در این راستا، رابطه انسان و محیط زیست به صورت خاص مورد توجه جامعه شناسان و اندیشمندان علوم اجتماعی سراسر جهان قرار گرفته است. روش تحقیق: پژوهش به صورت پیمایشی می باشد همچنین، بر اساس آمار موجود در سال 1391 جامعه آماری (N) مردهای شاغل در منطقه پارس جنوبی 60850 نفر است. نهایتاً، با توجه به داده های موجود و فرمول کوکران حجم نمونه (n) برابر با 381 نفر خواهد بود، که به صورت نمونه گیری خوشه ای انجام شده است. با استفاده از ضریب همبستگی و رگرسیون و با کمک نرم افزار SPSS داده ها پرداختیم. نتایج تحقیق، نتیجه می شود که چون سطح معنی داری آزمون بزرگتر از 0.05 می باشد، بنابراین بین احساس خطر و رفتارهای اجتماعی زیست محیطی پارس جنوبی رابطه وجود ندارد.کلیدواژه ها
احساس خطر، زیست محیطی، رفتار اجتماعی، عسلویهمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.