مکان یابی بهینه ی مراکز آموزشی در کاربری اراضی شهری در راستای توسعه پایدار شهری (راهنمایی دخترانه شهریار ناحیه 2 زاهدان)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: NCER01_107
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1282
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیای برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
چکیده
برنامه ریزی کاربری اراضی شهری هسته اصلی برنامه ریزی شهری می باشد. که همزمان با رشد شهرنشینی و رشد برنامه ریزی شهری، ابعاد و محتوای تازه ای به خود گرفته است. همزمان با گسترش شهرها و افزایش رو به رشد مشکلات شهری متخصصان مرتبط با شهر را با اتخاذ تدابیر و راهبردهایی برای فائق آمدن به این نابسامانیها ملزم ساخت که یکی از این راهبردها انتخاب و مکان گزینی بهینه است. مکان گزینی که امروزه با روشهای سنتی و دستی امکان پذیر نمی باشد بلکه بر مبنای معیارها و اطلاعات وسیع می باشد. لذا در این مقاله سعی بر آن است با مطالعه بر روی مکان گزینی مراکز آموزشی در سطح شهر زاهدان اهمیت استفاده از مکان یابی صحیح در امر کاربری زمین شهری مشخص گردد. زیرا عدم مکان یابی صحیح کاربری های شهری خصوصا کاربری آموزشی منجر به ناهماهنگی بین نیازها و خدمات ارائه شده از سوی کاربریها است. برای این منظور ابتدا با شناسایی معیارهای مکان گزینی مراکز آموزشی، داده های مرتبط جمع آوری شد. هدف از انجام این مقاله ارزیابی سازگاری مدارس راهنمایی و همچنین تعیین مکانی مناسب جهت مدرسه مورد نظر (مطالعه موردی مدرسه راهنمایی دولتی دخترانه شهریار ناحیه 2 زاهدان) می باشد که با توجه به توانایی و تحلیل چند جانبه کاربریها، به منظور انتخاب مکان بهینه مراکز آموزشی از نرم افزار AUTOCADE استفاده شده است.کلیدواژه ها
کاربری اراضی، برنامه ریزی شهری، مکان گزینی، مکان یابی، AUTOCADEمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.