مقایسه مقاومت مکانیکی ملات های سیمانی حاوی خاکستر برگ بامبو وملات های سیمانی حاوی پودر میکروسیلیس
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CIEE02_090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 990
نویسندگان
دانشیار گروه عمران ، دانشگاه گیلان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه ، دانشگاه گیلان
چکیده
کاهش مصرف سیمان و استفاده از مواد جایگزین آن در بتن، روشی متداول برای افزایش خصوصیات مقاومتی و دیگرمشخصه های بتن ایده آل، در صنعت ساختمان می باشد. استفاده از مواد پوزولانی به مقدار مشخص، مخصوصاً استفاده ازفراورده های پسماند محصولات کشاورزی و صنعتی ، به عنوان مواد پوزولانی در بتن، نه تنها روشی مناسب، جهت تولید مخلوط سیمانی ایده آل است، بلکه راه کاری جهت استفاده مجدد از آن پسماندها در چرخه تولید می باشد. این پژوهش بهمقایسه مقاومت مکانیکی ملات های سیمانی حاوی خاکستر برگ بامبو و ملات های سیمانی حاوی پودر میکروسیلیس، بهترتیب به عنوان پوزولان حاصل از فراورده های پسماندهای کشاورزی و صنعتی، می پردازد. برای این منظور ملات های سیمانی حاوی خاکستر برگ بامبو با درصدهای ) 0و5و10و15و20و25 و ملات های سیمانی حاوی پودر میکروسیلیس با درصدهای) 0و5و10و15 جایگزین سیمان، ساخته شد. آزمایش های مقاومت فشاری، خمشی، جذب آب و چگالی بر روی نمونه های ساخته شده صورت گرفت. جایگزین کردن 2، درصد خاکستر برگ بامبو به جای سیمان در بین گروه ملات های حاوی خاکستر برگ بامبو بهترین نتیجه را ارائه داد و همچنین در بین ملات های سیمانی حاویپودر میکروسیلیس بهترین نتایج، با جایگزین کردن 2، درصد میکروسیلیس به جای سیمان بدست آمد. مشخص گردید ملات های سیمانی حاوی 2، درصد خاکستر برگ بامبو ، مقاومت فشاری کمتر ولی مقاومت خمشی بیشتری نسبت به ملات های سیمانی حاوی 2، درصد دوده سیلیس از خود نشان دادندکلیدواژه ها
ملات خاکستر برگ بامبو میکروسیلیسمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.