راه حل های تعمیر و نگهداری برای روسازی های بتنی متخلخل با منافذ پر شده
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CIEE02_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2376
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، گرایش مهندسی و مدیریت ساخت
چکیده
هدف از این پژوهش، طراحی، پیاده سازی و ارزیابی چند راه حل بهسازی برای بتن متخلخل با منافذ پر شده است.عملکرد مناسب روسازی های بتن متخلخل، زمانی است که اجازه تخلیه آب را از طریق ساختار خود می دهد ، که نیاز بهزهکشی با زیرساخت های سنتی را از بین می برد. یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که برخی از روسازی های بتن متخلخل، بخاطر پر شدن منافذ در سطح، زهکشی را به درستی نمی تواند انجام دهد. به طور کلی پر شدگی منافذروسازی حاصل از فرآیندهای ساخت و ساز می باشد، و با تکنیک های حذف رسوب مانند جارو و شستشوی با فشار مشکل حل نمی شود. این مطالعه به بررسی یک روش برای افزایش نفوذپذیری در بتن متخلخل با منافذ پر شده با بررسی لایه های با منافذ پر شده می باشد و اجازه داخل شدن آب و زهکشی آن را از طریق ساختار حفرات روسازی رامی دهد. نتایج نشان می دهند که این روش های در افزایش کلی نفوذپذیری روسازی موثر هستند. بازرسی چشمی و تست توزیع تخلخل عمودی در مورد گرفتگی سطح، با تخلخل متوسط رویه که به طور قابل توجهی کمتر از تخلخل دراعماق دیگر است، تطابق دارد. گرفتگی منافذ به شیوه های ساخت و ساز نسبت داده می شود و به عنوان مشکل اصلی در محل آزمایش مشخص می شود. روش طوری برنامه ریزی می شود تا برای مناطق بزرگ، راه حل بهسازی باشدکلیدواژه ها
بتن متخلخل تعمیر و نگهداری منافذ پر شده زهکشی تخلخلمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.