پایشو کنترل آلودگی های زیست محیطی در شرکت سیمان کاوان بوکان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CIEE02_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1428
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست از دانشگاه صنعتی اصفهان، مدیر محیط زیست سیمان کاوان بوکان
کارشناس مهندسی عمران و مدیرعامل سیمان کاوان بوکان
کارشناس ارشد مدیریت و آموزش محیط زیست از دانشگاه پیام نور تهران، مدرس دانشگاه پیام نور زنجان
چکیده
در دهه اخیر مسائل زیست محیطی و نحوه مقابله با آنها به یکی از چالشهای اصلی انسان تبدیل شده است. صنایع سیمان همواره به عنوان یکی از مهمترین آلوده کننده های محیط زیست مطرح هستند. به همین دلیل پایش و کنترل آلودگیهای زیست محیطی در این صنعت از اهمیت خاصی برخوردار است. در شرکت سیمان کاوان بوکان به منظور شناسایی و تعیین میزان آلاینده ها، کنترل و پایش آلاینده ها، شناسایی منابع آلاینده ها و در نهایت مقایسه نتایج به دست آمده باحدود مجاز استانداردهای زیست محیطی، طی دوره ای یکساله میزان آلاینده های محیط زیست اندازه گیری شد. این آلاینده ها به تفکیک شامل گازهای خروجی دودکشهاCO, CO2, NO, NO2, NOX, SO2, HC وو ذرات معلق خروجی دودکشها (در دو حالت خشک و مرطوب)، گازهای هوای محیطSO2 و ذرات معلق هوای محیط (با قطر2/5 و10 میکرومتر)، شدت صوت زیست محیطی (در دو وضعیت روز و شب) و همچنین پارامترهای مربوط به فاضلاب خروجی تصفیه خانه ( شاملEC, PH, COD, BOD5, Cl-, NO2, NO3, PO4, TDS, TSS و ...) می باشد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که با توجه به پایش و کنترل منظم آلاینده ها، در اکثریت قریب به اتفاق موارد، میزان آلاینده ها درقسمت های مختلف (هوا، صوت، آب) کمتر از مقادیر استاندارد می باشد. در موارد نادر هم چنانچه میزان آلایندگی در یک منبع در زمان اندازه گیری بالاتر از حدود استاندارد بوده است، با استفاده از اقدامات اصلاحی، کاهش یافته و در محدوده استاندارد قرار گرفته است.کلیدواژه ها
پایش، کنترل، آلاینده، محیط زیست، صنایع سیمانمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.