سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: WASTEMANAGEMENT02_052
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 407
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات و روش های مدیریت پسماندهای الکترونیکی
چکیده مقاله:
درطول قرن گذشته انقلاب صنعتی ،همراه با پیشرفت تکنولوژی درعرصه ارتباطات ،نحوه زندگی مردم را بطور برجسته ای متحول نموده وسرعت خیره کننده پیشرفت تکنولوژی درعرصه رایانه والکترونیک ،رشد فزاینده تولیدزباله های الکترونیکی دردنیا را با توجه به اینکه عمرمفید آنها بین 2 تا 3 سال بوده ،باعث شده است . ترکیبات سمی موجوددرپسماندهای الکترونیک تحت عنوان بردمدارهای چاپی شامل فلزات سنگین نظیر سرب ،کادمیوم ،باتری های حاوی کادمیوم ،لوله های پرتوکاتدی با اکسیدسرب وباریم ،کابل های مسی روکش دار وپوشش های پلاستیکی رایانه که دی اکسین سمی بالا وفوران ها را آزاد می کنند می باشد . بویژه درصورتی که جهت استحصال فلزات با ارزش سوزانده می شود کاملا خطرناک بوده ودرصورت رها سازی درطبیعت پس از پایان عمرمفید وعدم بازیافت صحیح ،آلوده کننده خطرناک محیط زیست بشماررفته واثرات غیرقابل جبرانی را برای سلامتی انسان فراهم می نمایند . رعایت قوانین ومقررات موجودجهانی وداخلی درامرپسماندهای الکترونیک واجرای برنامه های مدیریت اینگونه پسماندها ازجمله تبیین نقش و وظایف دولت،صنایع ،مردم وارائه برنامه های بازیافت واستفاده مجدد می تواند دراین زمینه موثر باشد .
کلیدواژه ها:
رايانه، پسماندهاي الكترونيك، محيط زيست ، بازيافت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/237844/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمودی، بایرام و برنا، طاهره،1392،بررسی اثرات و روش های مدیریت پسماندهای الکترونیکی،دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند بازیافت و بیومس،تهران،،،https://civilica.com/doc/237844
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، محمودی، بایرام؛ طاهره برنا)
برای بار دوم به بعد: (1392، محمودی؛ برنا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- یادگیری الکترونیکی: جهشی برای مدیریت و توسعه پایدار
- بررسی بکارگیری تکنولوژی اطلاعات و نقش آن درافزایش بهره وری سازمانی مطالعه موردی: شهرداریهای استان فارس
- بازیافت پلاستیک ( پت )
- نقش آموزش الکترونیکی در راستای افزایش یادگیری
- متادیتا در محیط آموزش الکترونیکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.