ارزیابی اثرات سوء آلاینده های زیست محیطی PBBs و PBDEs منتقله از طریق بسته بندی مواد غذایی با نگرش بر سلامت باروری زنان

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط ایران
  • کد COI اختصاصی: NCEH16_387
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 965
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاوه خیرخواه رحیم آباد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مینا عبدالهی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

سعیده خلیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش بهداشت ، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

سارالسادات بطحائی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

چکیده

مقدمه:صنعت گردشگری یکی از سه صنعت برتر جهان است و طبق آمار شورای جهانی گردشگری سفر برای 300میلیون نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است و رشد سالیانه برای آن 4%پیش بینی شده است. این تحقیق با هدف تعیین ابعاد شاخص های بهداشت محیطی در اماکن اقامتی شهر شاهرود در سال1390 انجام شد.مواد وروش ها:این مطالعه،به صورت توصیفی-مقطعی انجام شد. برای تعیین شاخص های بهداشت محیطی این هتل ها با توجه به فرم بازدید ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی(11)، چک لیستی شامل 50 پرسش تهیه شد واز طریق مصاحبه و بازدید از کلیه اماکن اقامتی شاهرود تکمیل گردید وپس از ارزش گذاری در سه گروه شامل گروه وضعیت عالی، گروه وضعیت خوب و گروه نامطلوب طبقه بندی شدندو داده ها با استفاده از آمار توصیفی و تحلیلی شامل آزمون کای دو تجزیه وتحلیل گردید.یافته ها:85% اماکن دارای شرایط بهداشتی و78% دارای معیار بهسازی بودند.85% پرسنل دارای کارت معاینه بهداشتی معتبر بوده و70%پرسنل شاغل درهتل از لباس کار مناسب استفاده می کردند.نتیجه گیری:برای ارتقا کیفی هتل های شهر شاهرود آموزش مدیران وکارکنان برای آشنایی با مسایل بهداشتی می بایست سرلوحه فعالیت ها قرارگیرد.ارتقا سطح بهداشتی هتل هاوآموزش پرسنل هتل هامی توانددرجهت حفظ سلامت زائران علی بن موسی الرضا که از این شهر عبور می کنند موثر باشد.

کلیدواژه ها

بهداشت محیط،هتل،شاهرود،گردشگری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.