قرارداد دو طرف برای امنیت سیستم‌های شناسایی بی‌سیم

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی برق اصفهان
  • کد COI اختصاصی: ISFAHANELEC01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 646
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی نظر نژاد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

احمد حاتم

دانشگاه هرمزگان

چکیده

فناوری FRID با سرعت چشمگیری در حال رشد و توسعه بود و بالطبع هر نوع تکنولوژی با این سرعت رشد آهن دچار نواقصی نیز می‌باشد. نکته‌ای که وجود دارد این است که تنها نباید نکات مثبت این تکنولوژی را مشاهده کرد و چشمان ما را برای نکات منفی هم ببندید. واقعیت اینست که در FRID نیز همچون سایر تکنولوژی‌های موجود تهدیدات وجود دارد که اگر با دقت نظر به آن‌ها نگاه نشود آن‌چنان اثرات مخربی از خود جای خواهد گذاشت که همه ما روزی عطای آن را به لب‌هایش خواهیم بخشید. بنابراین بررسی تهدیدات موجود در این تکنولوژی که مهم‌ترین آن بحث امنیت می‌باشد اهمیت کمتری نسبت به مباحث تحقیقاتی در زمینه پشت آن دارد. در واقع FRID با توجه به ماهیت عمل کردی آن تهدیدات امنیتی خاصی دارد که در این مقاله ابتدا پروتکل‌های این که برای افزایش امنیت و خصوصی سازی سیستم‌های FRID ارائه شده را بررسی خواهیم کرد و سپس یک پروتئین تصدیقی را پیشنهاد می‌کنید و آن را از نظر پارامترهای امنیتی با دیگر کارهای انجام شده مقایسه می‌کنید و به این نتیجه می‌رسیم که از نظر تئوری پرودی یکی پیشنهادی می‌تواند جایگزین بهتری از نظر امنیتی و میزان حافظ مصرفی برای کارهای قبلی باشد.

کلیدواژه ها

د RFID ، امنیت ، حریم خصوصی (اختفاء) ، تصدیق هویت ، مهاجم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.