بررسی اثر مدیریت امنیت اطلاعات بر ریسک ادراک شده مشتریان از خدمات بانکداری الکترونیک (مورد مطالعه: مشتریان خدمات بانکداری الکترونیک شهر تهران، سال 1392)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی
- کد COI اختصاصی: MBMCONF01_081
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1480
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات مرکزی، اراک
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
چکیده
خدمات بانکداری الکترونیک فرصتی را برای بانکها و موسسات مالی به ارمغان آورده تا از طریق آن و فارغ از وابستگی به مکان و زمانی خاص به مشتریان هدف خود دست پیدا کنند. ولی در کنار این فرصت، همواره دغدغههای امنیتی موجب افزایش ریسک ادراک شده، نگرانی و سلب اعتماد مشتریان و در نتیجه عدم گسترش این خدمات بوده است. پژوهش حاضر به بررسی اثر امنیت اطلاعات بر ریسک ادراک شده مشتریان از خدمات بانکداری الکترونیک میپردازد. این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش تحقیق، از جمله تحقیقات علی و از شاخه میدانی میباشد. در این پژوهش، پس از نمونه گیری به روش تصادفی، اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامهای شامل 18 سوال با طیف 5 گزینه ای لیکرت، میان 420 نفر ازمشتریان خدمات بانکداری الکترونیک در شهر تهران توزیع شد، که در نهایت 390 پرسشنامه قابل استفاده جمع آوری گردید. ضمناً داده های گردآوری شده با استفاده از تکنیک معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها بیانگر آن است که امنیت اطلاعات در خدمات بانکداری الکترونیک با ریسک ادراک شده و اعتماد مشتریان به این خدمات ارتباط معناداری وجود دارد، همچنین نتایج حاکی از آن است که ریسک ادراک شده از خدمات بانکداری الکترونیکی بر اعتماد مشتریان به این خدمات به صورت منفی تاثیرگذار است.کلیدواژه ها
امنیت اطلاعات، ریسک ادراک شده، بانکداری الکترونیک، اعتمادمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.