ارائه چارچوب افشای مسئولیت اجتماعی اسلامی برای نظام بانکی کشور
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی
- کد COI اختصاصی: MBMCONF01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1727
نویسندگان
دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
چکیده
در حوزه مسئولیت اجتماعی،سازمان ها نه تنها دارای تعهدات اقتصادی و قانونی در قبال سهامداران خود هستند، بلکه مسئولیت های مشخصی نیز در قبال جامعه دارا می باشند. از این رو، سرمایه گذاران تمایل به سرمایه گذاری در سازمان هایی دارند که به مقوله مسئولیت اجتماعی توجه می نمایند.افشای مسئولیت اجتماعی، اطلاعات قابل توجهی در خصوص پاسخگویی اخلاقی سازمان به ذینفعان خود مخابره نموده و آنان را در تصمیم گیری شان رهنمون می سازد. افشای مسئولیت اجتماعی اسلامی نیز در کشورهای اسلامی جهت پاسخگویی سازمان ها به ذینفعان و جامعه در تصمیم گیری های اخلاقی اسلامی مورد توجه قرار گرفته است. هدف این تحقیق ارائه چارچوبی برای افشای مسئولیت اجتماعی اسلامی در نظام بانکی کشور است. جهت ارائه این چارچوب، اطلاعات مربوط به افشای مسئولیت اجتماعی اسلامی از ادبیات تحقیق و گزارشات سالانه بانک های کشور، جمع آوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با استفاده از روش تجزیه و تحلیل محتوا، ده بعد برای چارچوب افشای مسئولیت اجتماعی اسلامی نظام بانکی کشور بدست آمد. این ده بعد در سه سطح طبقه بندی گردید. سپس بانک های عضو بورس اوراق بهادار سرمایه گذاری اسلامی و خدمات بانکداری اسلامی ، سیستم راهبری سازمانی کلی تهران بر اساساین چارچوب و از نظر جایگاه مسئولیت اجتماعی اسلامی شان در نظام بانکی کشور مورد رتبه بندی قرار گرفتند.کلیدواژه ها
مسئولیت اجتماعی، افشاء نظام بانکی، چارچوبمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.