برسی تاثیر پروفیل های مختلف سوپاپ ورودی بر روی عملکرد و آلایندگی در موتورهای دیزل دریایی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی سامانه های هوشمند دریایی
- کد COI اختصاصی: CMIS01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1024
نویسندگان
دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره)، نوشهر
دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) ، نوشهر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
دانشگاه دریانوردی چابهار
چکیده
امروزه قدرت لازم برای به حرکت درآوردن کشتی ها عمدتا به وسیله موتورهای دیزلی تامین می گردد. از طرفی موتورهای دیزلی دریایی، به جهت کاربری های مختلف آن در صنایع دریایی از قبیل کشتی های تجاری، نفت کش ها، ناوها، زیردریایی ها و غیره، مورد توجه سازندگان می باشند. همچنین این موتورها به دلیل مصرف سوخت کمتر، توان، راندمان و دوام بیشتر نسبت به انواع موتورهای دیگر به عنوان منبع تولید قدرت، حائز اهمیت بوده اند. امروزه با سخت تر شدن استانداردهای دریایی و بالطبع محدودیت های شدیدی که در زمینه آلایندگی و عملکرد اعمال گردیده است، موتورهای دیزلی در زمینه عملکرد و نشر آلاینده ها بهبود قابل توجهی یافته اند. تغییرات در میدان جریان سیلندر که از تغییرات در جریان ورودی ناشی می شود، اثر مهمی بر عملکرد و رفتار آلاینده ها در موتور دیزلی دارد. تغییر در میدان جریان داخل سیلندر با تغییر در شکل راهگاه، زمانبندی و نوع حرکت سوپاپ حاصل می شود. در این مقاله به صورت تئوری و با استفاده از نرم افزار دینامیک سیالات محاسباتی FIRE، اثر تغییر در زمانبندی و نوع حرکت سوپاپ ورودی بر روی توان ترمزی و دیگر پارامترهای عملکردی موتور دیزل دریایی MAN B&W L 16/24 در بار کامل و دور 1200 rpm بررسی شده است و نتایج شبیه سازی با داده های تجربی در حالت پایه اعتباردهی شد. نتایج نشان داد که افزایش در بیشینه بلند شدگی سوپاپ ورودی، سبب کاهش دوده و مصرف سوخت و افزایش توان ترمزی و آلاینده NOx شد.کلیدواژه ها
شبیه سازی عددی، بلند شدگی سوپاپ، آلایندگی، دیزل دریایی، bsfcمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.