بهینه کردن سیستم تغذیه ی قالب پایه ی مجموعه شیطانک کمربند ایمنی به وسیله ی تحلیل فرآیندتزریق پلاستیک آن

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ASCME07_268
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 753
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمدباقر سجادی

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

چکیده

تزریق پلاستیک یکی از موثر ترین فرآیندهای تولید انبوه قطعات پلاستیکی می باشد.مجموعه شیطانک کمربند ایمنی خودرو شامل سه قطعه ی پلاستیکی می باشد که وظیفه ی آن قفل کردن نوارکمربند است. قطعات این مجموعه عبارتند از1-پایه 2- بازو 3-کاسه 4- ساچمه)فلزی قفل شدن کمربند در اثر تغییر زاویه ی بازو نسببت ببه ویبعیت افقی به دلیل حرکت ساچمه در کاسه اتفاق می افتد ، لذا قطعات این مجموعه از نظر تلرانسی باید بسیار دقیق ساخته شوند و از هرگونه تغییر شکل نا خواسته در طی فرآیند تزربق جلوگیری شودقالب پایه ی مجموعه شیطانک دارای 4 حفره می باشبد ، یعنی در هر سیکل تزریق 4 قطعه تولید می شود. موقعیبت دریچه های تزریق در حفره های قالب پایه ی مجموعه شیطانک کمربند با توجه به شکل هندسی خاص و نامتقارن بودن آن باهم متفاوت است تغییر جانمایی حفره های قالب به دلیل احتیاج به کشویی میسر نیست. تفاوت در موقعیت های دریچه ی تزریق باعث ناهماهنگی در زمان پر شدن حفره ها می شود و این قضیه باعث ایجاد عیوبی مانند اعوجاب ،انقباض بیش از انتظار ، خطوط جوش و ... می شود . در این مقاله سعی براین است که بامدلینگ قطعه ی پایه ی مجموعه شیطانک کمربند درنرم افزار کتیا و باتحلیل فرایند تزریق پلاستیک آن با استفاده ازنرم افزار مولدفلو و انجام انالیز بالانس راهگاه بهترین ابعادمقاطع راهگاه را برای هماهنگ پرشدن حفره های قلب بدست اوریم همچنین حداقل اطلاعات مربوط به انتخاب دستگاه تزریق مناسب گزارش میشود

کلیدواژه ها

فرآیندتزریق پلاستیک، پایه ی مجموعه شیطانک کمربند ایمنی، بالانس راهگاه، کتیا، مولدفلو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.