بررسی روش سه نقطه وزنی برای طراحی دستگاه اندازه گیری جرم و مرکز جرم
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ASCME07_202
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1685
نویسندگان
دانشجوی کارشناس ارشد، دانشکده مکانیک و عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر
چکیده
بررسی و انتخاب روش برای اندازه گیری خصوصیات ذاتی اجسام،همواره به دلیل استفاده و کاربرد های با حساسیت بالا در صنایع مختلف و بخصوص در مسایل دینامیکی، نقش بسیار مهمی راداراست. همچنین در صنایع هوایی و نظامی که خصوصیات اجسامبسیار حساس می باشند، نقش به سزایی را دارند. روش های متعددی جهت تعریف و اندازه گیری مرکز جرم اجسام مختلف موجود میباشند که بسیاری از این روش ها، دو محور را تشخیص می دهند. بابررسی روشهای متعدد جهت اندازه گیری مرکز جرم، دید وسیعی را جهت یافتن بهترین و سهل ترین روش یافته است که روش سه نقطهوزنی به نسبت ساده تر و با دقت بهتری به سمت هدف نزدیکتر می باشد. در ابتدا به توصیف روش پرداخته و توضیحات هرچند مختصر، اما مفیدی را راجع به موضوع مورد نظر بیان می کند. سپس روابطتئوری مربوط به اندازه گیری را از قوانین ریاضی و استاتیکی به دست آورده است. توسط نرم افزار، آنالیز دینامیکی انجام شده و با حصول اطمینان از نتایج به دست آمده، در انتها خطای روش برای اصلاحروابط اندازه گیری، تعیین گردیده و طرح دستگاه مشخص خواهد شد. در پایان نیز نتیجه ای از این بررسی و تحلیل ارائه شده استکلیدواژه ها
مرکز جرم، اندازه گیری، روش سه نقطه وزنی، آنالیزدینامیکیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.