بررسی کاربردی شبیه سازی و مدل سازی در صنعت هیبرید-الکتریک
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 825
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_129
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
خودروهای دورگه از جمله مهمترین موضوعات صنعت خودرو درسال های آینده کشور بنا به سیاست ها ی ملی سندچشم انداز خواهند بود. پیچیدگی و هزینه بالای دستیابی به طرحی بهینه از یکخودروی دورگه که نیازمند استفاده همزمان ازدونیروی محرکه مکانیکی والکتریکی است صاحبان صنایع خودروسازی را به ابزارهای طراحی و مدلسازی کارامد نیازمند کرده است . نتا یج نرم افزاری جهت استفاده در موارد گوناگونی از جمله بررسی عملکرد، آلایندگی و مصرف سوخت و بسیاری دیگر از موارد به کار می رودآلایندگی و مصرف سوخت و بسیاری دیگر از موارد به کار می رود.در سالیان گذشته نیز توجه بسیاری از موسسات تحقیقاتی به سوی تولید و به کار گیری شبیه ساز های نرم افزاری جلب شده است . در این مقاله تلاش خواهد شد تا ابتدا اهمیت و جایگاه شبیه ساز ی درصنعت هیبریداسیوا بررسی گردد و سپس بتا معرفت ی پتارامتر هتا یمورد نیاز شبیه سازی، امکان بررسی و مقایسه نقاط ضعف و قوت نرم افزارهای روز دنیا در حوزه های مختلف طراحت و مدلسازیخودروهای دورگه مهیا شود. تحقق این امر باعث خواهد شد تا زمینه عملیات نرم افزاری در دو رگه کردن خودروها توسط نرم افزارها ی مختلف به طور جدی فراهم گردد و کمک شا یانی به کوتاه شدن فرایند طراحی خودروهای دورگه و افزایش اطمینان به ا ین فرایند صورت پذیرد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی مهرکیش
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی، دانشگاه فردوسی مشهد
سامان زارع
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی، دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :