بررسی اثرات ارتعاش جاده ای بر روی خواص مکانیکی خربزه

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
  • کد COI اختصاصی: NCFOODI21_1323
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1262
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی همدانی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران

علی رجبی پور

استادگروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران

حسین مبلی

استادگروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران

علیرضا ثنایی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران

چکیده

ارتعاشات جاده ای باعث تغییر مدول الاستیسیته و دیگر خواص مکانیکی محصولات کشاورزی می شوند. شناخت این خ واص و اثر نیروهای وارده (استاتیکی و دینامیکی) بر روی آنها در تعیین میزان صدمات وارده بر میوه و نیز مدت انبارمانی آنها بسیار مهم می باشد. از طرفی به منظور جلوگیری از صدمات مکانیکی و کاهش ضایعات پس از برداشت میوه ها و سبزیجات و دیگر محصولات کشاورزی، آگاهی نسبت به این تغییرات می تواند مهمترین وسیله شناخت نوع و ماهیت ضایعات و یافتن راه های جلوگیری و کاهش آن باشد. هدف از این تحقیق بررسی اثر پارامترهای مختلف ارتعاشات ناشی از حمل و نقل جاده ای بر روی برخی خواص مکانیکی خربزه (رقم مشهدی) می باشد. در این تحقیق ارتعاشات شبیه سازی شده به نمونه ها وارد شد، سپس برخی مشخصه های مکانیکی خربزه (رقم مشهدی) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. بیشترین مقدار آسیب مربوط به ترکیب فرکانس 13Hz، شتاب 0/7g، زمان 60 دقیقه، لایه بالایی مخزن و کمترین مقدار آسیب در حالت فرکانس 7/5Hz شتاب 0/7g، زمان 30 دقیقه، لایه پائینی مخزن می باشد.

کلیدواژه ها

ارتعاش، خواص مکانیکی، فرکانس، شتاب، زمان، خربزه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.