طراحی مدارهای آنالوگ با استفاده از الگوریتم های ژنتیک

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: NCNIEE02_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 895
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر حجتی

دانشجوی کارشناسی الکترونیک- دانشکده مهندسی- دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

طراحی یک مدار آنالوگ مستلزم ساخت توپولوژی و اندازه ی المان های مدار است. این مقاله نشان می دهد که چگونه الگوریتم های ژنتیک می توانند برای طراحی مدارهای آنالوگ استفاده شوند. ابتدا توضیحاتی راجع به الگوریتم ژنتیک، انواع عملگرهای ژنتیک شامل انتخاب،کراسینگ اور و جهش ارائه شده است و سپس به نحوه کدگذاری ژن ها و کروموزوم ها برای نمایش مدار پرداخته شده است. یکی از روش هاینمایش مدار، نت لیست است که یک لیست از المان های مدار و اتصالات درونی آن هاست و در کنار مزیت های خود ممکن است منجر به ساخت مدار اشتباه و در نتیجه محاسبات اضافی شود و در پایان 2 نوع زبان ساخت مدار که شامل لیستی از دستورالعمل ها برای ایجاد مدار است ( که هر دستورالعمل به عنوان یک ژن و کل برنامه به عنوان یک کروموزوم معرفی شده) ارائه شده که هر کدام مزایا و معایبی دارند

کلیدواژه ها

الگوریتم ژنتیک، زبان ساخت مدار ، طراحی مدارآنالوگ، کدگذاری، کروموزوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.