ارزیابی بکارگیری فناوری سطوح انعکاسی در محیطهای شهری(بامهای خنک وروسازیهای خنک
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی حفاظت وبرنامه ریزی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: NATURE02_256
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1293
نویسندگان
استادیار دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست- آلودگی هوا، دانشگاه تهران
استادیار دانشکده علوم و فنون دریایی و جوی- دانشگاه هرمزگان
دانشیار پژوهشکده هواشناسی
چکیده
استفاده از فناوریهای نوین باعث میشود میزان انرژی تابشی جذب شده توسط ساختارهای زمینی کم شود. کاهش گرمای جذب شده توسط رویههای مختلف موجود در نواحی شهری از شدت جرایرحرارتی شهری میکاهد. با توجه بهاینکه بخش وسیعی از توزیع مساحت یک شهر به روسازیهای مختلف اعم از پیادهروها و خیابانها و همچنین بام ساختمانها اختصاص دارد بهبود خواص حرارتی مصالح بکار رفته شده در این در این ساختارها میتواند نقش موثریدر کاهش شدت جزایرحرارتی ایفا نماید. استفاده از سطوح انعکاسی(خنک) بعنوان یکی از راهکارهای موثر در این زمینه توصیه شده است. روسازیهای خنک و بامهای خنک از اصلیترین سطوح انعکاسی میباشند. بهبود خواص انتقال حرارتی از جمله ظرفیت گرمایی، رسانش حرارتی، ضریب انتشار گرمایی و ضریب بازتاب وجه تفکیک اینسطوح از سطوح معمولی است. استفاده از فناوریهای نوین در تولید و ساخت این سطوح مزایای بسیاری به همراه دارد. کاهش دمای هوای پیرامون، انتشار کمتر آلایندهها از نیروگاهها، ارتقا کیفیت هوا، صرفهجویی در مصرف انرژی،کاهش در قطع شبکه توزیع برق و افزایش آسایش ساکنین در ساختمانها از مزایای بکارگیری سطوح انعکاسی است. اگرچه استفاده از این سطوح ممکن است در فصول سرد سال باعث افزایش در مصرف انرژی جهت گرمایش ساختمان- ها شود لکن تحقیقات نشان داده است با توجه به اینکه در این فصول انرژی تابشی خورشید به شدت تقلیل مییابد،این سطوح در گرمایش ساختمانها و محیط اطراف نمیتوانند نقش مهمی داشته باشند.کلیدواژه ها
سطوح انعکاسی، بام خنک، روسازی خنک، جزایرحرارتیشهریمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.