سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی شهرسازی و معماری در گذر زمان
کد COI مقاله: UOT01_132
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 991
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چشماندازها و چالشهای مسکن اجتماعی در برنامههای توسعهی ایران در مقایسه با کشورهای توسعهیافته
چکیده مقاله:
موضوع مسکن اجتماعی که به سالهای پس از جنگ جهانی دوم بازمیگردد، نتیجهی اقدامات مستقیم دولت برای تأمین رفاه افراد جامعه است، بنابراین مسکن اجتماعی از مؤلفههای سیاستهای اجتماعی به شمار میرود. بررسی این سیاستها در کشورهای توسعهیافته نشان میدهد که دولتها با توجه به شرایط مختلف، سیاستهای متفاوتی را برای تأمین رفاه جامعه برگزیدهاند تا مسکن مناسب را برای خانوارها، قابلاستطاعت نمایند. اگرچه در ایران از ابتدای برنامهی دوم توسعه، نیاز به ساخت مسکن اجتماعی توسط دولت و متخصصین مطرح گردید اما میتوان، ساخت مسکن توسط بخش عمومی و به شکل خانههای سازمانی را در سال 1327 به مسکن اجتماعی مربوط دانست. لذا هدف این نوشتار ضمن تحلیل و ارزیابی جایگاه مسکن اجتماعی در برنامههای توسعهی ایران و تعیین چشماندازهای مطرح و چالشهای پیشروی آن میباشد. بدین منظور روش تحقیق توصیفی و کتابخانهای به کار میرود و برای تبیین بهتر از قیاس تطبیقی با نقش و جایگاه مسکن اجتماعی در کشورهای توسعهیافته استفاده میشود. مهمترین موارد قیاس تهیهکنندگان، مخاطبین مسکن اجتماعی و روشهای تأمین مالی میباشد. در آخر با استناد بر مطالعات انجام شده؛ تأکید بر بازار اجاره، انتقال وظائف دولت مرکزی به شهرداریها، ایجاد صندوقهای ضمانت سرمایهگذاری و بکارگیری سرمایهی بخش خصوصی در مسکن اجتماعی به عنوان نتایج این پژوهش استخراج میشوند.
کلیدواژه ها:
مسكن اجتماعي، چالشها و چشماندازها، برنامههاي توسعه، كشورهاي توسعهيافته، ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/232027/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پاسبان خمری، رضا و علی بک، ندا،1392،چشماندازها و چالشهای مسکن اجتماعی در برنامههای توسعهی ایران در مقایسه با کشورهای توسعهیافته،اولین همایش ملی شهرسازی و معماری در گذر زمان،قزوین،،،https://civilica.com/doc/232027
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، پاسبان خمری، رضا؛ ندا علی بک)
برای بار دوم به بعد: (1392، پاسبان خمری؛ علی بک)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثرات اجتماعی آلودگی صوتی در شهر اصفهان
- استحصال آب از مه با استفاده از انرژی خورشیدی (روش مخزن سرما)
- برنامه ریزی مسکن و برآورد نیاز بالقوه آن (مطالعه موردی: استان یزد)
- بازآفرینی محله ای بافت فرسوده شهری نمونه موردی محله هاشمی تهران
- ارزیابی سیاست های مسکن مهردرایران وارائه ی راهکارهایی جهت ارتقاء آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.