کاربرد مهندسی ارزش در صرفه جویی ناشی از بهای تمام شده،توسعه مشاغل خانگی و تاثیر آن در گسترش سرمایه گذاری و صادرات (مطالعه موردی صنعت کفش دستباف استان آذربایجان شرقی)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی علوم مدیریت نوین
- کد COI اختصاصی: CMMS02_459
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 956
نویسندگان
مدرس دانشگاه، و عضو هیئت مدیره شرکت راهبران آذر تجارت
مدرس دانشگاه، و عضو هیئت مدیره شرکت راهبران آذر تجارت
مدرس دانشگاه
چکیده
استفاده از تکنیک های مختلف برتری جویی( در این مطالعه تکنیک مهندسی ارزش) در دنیای رقابت پذیری شرکتها و دولتها باعث شده است که توجه به کاهش بهای تمام شده تولیدات به منظور افزایش میزان تولید، فروش و صادرات از اهمیت بالایی برخوردار باشد. در این بین یکی از صنایعی که تا حدی می تواند از این فرصت استفاده کند، صنعت کفش استان آذربایجان شرقی می باشد که با استفاده از تکنیک های مهندسی ارزش و کشاندن قسمتی از کار به منازل افراد جویای شغل، تا حد قابل توجهی می تواند از هزینه های تولیدی خود بکاهد، کاری که در بیشتر کشورهای دارای مزیت رقابتی نیز اتفاق می افتد. در این مطالعه ما به بررسی میزان کاربرد مهندسی ارزش در صرفه جویی های ناشی از بهای تمام شده تولیدات صنعت کفش استان آذربایجان شرقی و به تبع آن به تاثیر این بهای تمام شده در گسترش میزان سرمایه گذاری و افزایش میزان تولید و صادرات این محصول پرداخته و بعد از جمع آوری اطلاعات مورد نیاز، مدل فرآیند تلفیقی مهندسی ارزش وافزایش صادرات صنعت کفش استان آذربایجان شرقی را طراحی خواهیم نمود.کلیدواژه ها
مهندسی ارزش، کاهش بهای تمام شده، افزایش سرمایه گذاری، صنعت کفش، توسعه صادراتمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.