ارزیابی میزان پیاده سازی مدیریت خود گردان مدارس با رویکرد مشارکتی در دبیرستانهای دولتی(مورد مطالعه شهرستان خوی)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی علوم مدیریت نوین
- کد COI اختصاصی: CMMS02_256
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1630
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند
پروفسور(استاد تمام)و عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه رشته مدیریت آموزشی
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی امکان پیاده سازی مدیریت خود گردان مدارس دبیرستانهای دولتی شخرستان خوی می باشد.در این تحقیق 220 نفر از مدیریان و دبیران دبیرستانهای شهرستان خوی بصورت تصادفی انتخاب گردید،بطوری که ازاین نمونه 80 نفر مدیر به روش سرشماری انتخاب گردید و 140 نفر دبیر بصورت تصادفی بر حسب تعداد مدیران انتخاب گردید.روش تحقیق حاضر به روش توصیفی،پیمایشی می باشد. و جهت اجرای این تحقیق از پرسشنامه محقق ساخته مدیریت مدرسه محوری که دارای چهار بعد،تمرکز زدایی،انعطاف پذیری،مشارکت پذیری و تفویض اختیار می باشد.استفاده گردیدو روایی پرسشنامه به تایید اساتید رسید و پایایی پرسشنامه با ضریب آلفای 925٪ به تاییذ رسید و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون t مستقل و آزمون تحلیل واریانس یکطرفه آنوا استفاده گردید. نتایج تحقیق حاکی از آنست که میزان استقرار مدیریت خود گردان مدارس در حد نسبتا مطلوب می باشد و میزان انعطاف پذیری،مشارکت پذیری و تفویض اختیار مدیران و دبیراندر حد نسبتا مطلوب است و به تمرکز زدایی توجه کافی نشده است و اختلاف معنی داری بین میزان استقرار مدیریت خودگردان مدارس در دبیرستانهای دخترانه و پسرانه وجود ندارد و اختلاف معنی داری بین میزان استقرار مدیریت خود گردان مدارس بر حسب مدرک تحصیلی مدیران و دبیران دبیرستانها وجود دارد.کلیدواژه ها
مدیریت مدرسه محوری،تمرکز زدایی،انعطاف پذیری،مشارکت پذیری،تفویض اختیارمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.