مدیریت وتصفیه شیرابه تولیدی در محل های دفن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک
- کد COI اختصاصی: EECICO01_309
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 936
نویسندگان
کارشناس ارشد HSE،شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب
کارشناس ارشد محیط زیست ،مرکز بهداشت ماهشهر
چکیده
مقدمه واهمیت موضوع: کنترل زباله های تولیدی ناشی از فعالیتهای بشری نوعی تضمین در سلامت و بقای محیط زیست به شمار می رود . عدم کنترل زباله های شهری و روستایی به علت وجود انواع مختلف پس مانده های غذایی با رطوبت و حرارت لازم و وجود پناهگاه های مناسب ، عوامل اصلی بسیاری از بیماری های انسان و حیوان است . شیرابه ناشی از زباله های تر در مرحله جمع آوری و بخصوص محل های دفن مشکلات زیست محیطی عدیده ای را به وجود آورده است . مواد وروشها : : در این مقاله که به صورت مروری برمقالات،کتب و پایان نامه های مرتبط تالیف شده است سعی شده است روشهای تصفیه شیرابه ومدیریت آن مورد بررسی قرار گیرد.نتابج وبحث: بخشی از برنامه های حفاظت محیط زیست با هدف حفظ منابع آبهای زیر زمینی و سطحی می باشد.انجام مدیریت شیرابه عامل کلیدی در جلوگیری از آلودگی لایه های آب زیر زمینی توسط جایگاه های دفن زباله می باشد . با توجه به تنوع مواد شیمیایی موجود در شیرابه به نظر می رسد که فرایند تصفیه شیرابه شامل فرایندهای بیولوژیک ( هوازی و بیهوازی ) و روش های تصفیه شیمیایی و فیزیکی باشد بازگردش شیرابه به محل دفن و تصفیه آن می باشد .نتیجه گیری : به دلیل تنوع مواد موجود در شیرابه ، هیچ گزینه ای به تنهایی در تصفیه شیرابه موفق نخواهد شد بلکه باید ترکیبی از فرآیندها یی که گفته شد بکار گرفته شود که هر فرایند نقش خاصی در تصفیه شیرابه ایفا می کند , موثرترین روش تصفیه مجموعه ای از فرایندها هستند که هر یک از مولفه های آن برای کاربرد مشخص قرار گرفته اند .کلیدواژه ها
شیرابه،تصفیه شیرابه،روشهای بیولوژیکی،تصفیه هوازی،تصفیه بیهوازی،محل دفنمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.