بررسی انرژی بادی به عنوان انرژی پاک وتجدیدپذیر درمحیط زیست
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک
- کد COI اختصاصی: EECICO01_225
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1034
نویسندگان
استادیار محیط زیست دانشگاه پیام نور واحد تهران شرق
دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش محیط زیست دانشگاه پیام نور
دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش محیط زیست دانشگاه پیام نور
چکیده
کشور ایران از لحاظ منابع مختلف انرژی یکی از غنی ترین کشورهای جهان محسوب می گردد، چرا که از یک سو دارای منابع گسترده سوختهای فسیلی و تجدید ناپذیر نظیر نفت و گاز است و از سوی دیگر دارای پتانسیل فراوان انرژیهای تجدید پذیر از جمله باد می باشد. با توسعه نگرشهای زیست محیطی و راهبردهای صرفه جویانه در بهره برداری از منابع انرژیهای تجدید ناپذیر، استفاده از انرژی باد در مقایسه با سایر منابع انرژی مطرح در بسیاری از کشورهای جهان رو به فزونی گذاشته است. قدیمی ترین روش استفاده از انرژی بادی به ایران باستان باز می گردد. برای نخستین بار، ایرانیان موفق شدند با استفاده از نیروی باد، دلو (دولاب) یا چرخ چاه را به گردش درآورده و از چاههای آب خود، آب را به سطح مزارع برسانند. کاربرد انرژی بادی عاری از انتشارگازهای آلاینده محیط زیست است. انرژی بادی با توجه به مزایای ویژه نظیر مزایای اقتصادی و محیط زیستی و اجتماعی سهم بسزایی درتولید برق درشهرهای بادخیز ایران درمیان انرژی های تجدید پذیر دارد. هدف این مقاله نشان دادن میزان کاهش الاینده های زیست محیطی ازقبیل CO2, Nox ,SO2و.. با استفاده از انرژی بادی با توجه به کل مزارع بادی نصب شده و در حال بهره برداری می باشد و ضرورت استفاده هرچه بیشتر ازاین انرژی با توجه به آلودگی های زیست محیطی, مسائل اقتصادی و پایان پذیری سوخت های فسیلی را نشان می دهد.کلیدواژه ها
انرژی های تجدیدپذیر ,انرژی بادی , محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- مدیریت پسماندهای پتروشیمی در ایران
- جایگاه معماری سبز در چشم انداز شهرهای تاب آور
- کاربرد برنامه ریزی همکارانه در سوانح طبیعی (مطالعه موردی امداد و نجات وشبکه های دسترسی شهری در زمان وقوع زلزله)
- وضعیت کیفی هوای کلان شهر تهران بر اساس شاخص AQI طی سال های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲
- مانور ابزاری مناسب برای فرآیند یادگیری و پاسخی موثرجهت کاهش خسارات ناشی از شرایط اضطراری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.