طراحی الکتروفیلتر برای کوره های گدازه گر مس
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک
- کد COI اختصاصی: EECICO01_208
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1180
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
چکیده
امروزه از الکتروفیلترها به طور گسترده در اغلب کارخانجات استاندارد استفاده می شود. با توجه به مکانیسم ساده ی این دستگاه ها و لزوم حفظ محیط زیست هر روز استفاده از آنها بیشتر می شود. در این دستگاه گاز حامل غبار را از یک میدان الکتریکی فشار قوی که گاز را یونیزه می کند عبور می دهند. یون های حاصل بر سطح ذرات غبار می نشینند و آن ها را باردار می سازند. ذرات باردار در هنگام عبور از میدان الکتریکی جذب الکترودهای دستگاه می شوند. الکتروفیلترها غبار ورودی با غلظت صدها گرم بر متر مکعب را می توان در خروجی از الکتروفیلتر به غلظت دلخواه و مورد نظر تا 10 میلی گرم بر متر مکعب کاهش داد. عوامل مهم در انتخاب و طراحی الکتروفیلتر: سرعت حرکت ذرات باردار معلق در گاز به طرف صفحات جمع کننده را سرعت مهاجرت می نامند که عامل مهمی در محاسبه بازده و همچنین تعیین اندازه الکتروفیلتر می باشد. به منظور بهبود شرایط فرایندی و کاهش مقاومت الکتریکی ذرات غبار، با کمک پاشش آب میتوان باعث افزایش رطوبت و کاهش دمای گاز شد که این دو فاکتور از عوامل اساسی در افزایش راندمان الکتروفیلتر می باشند. روش های تولید سرب: چون انحلال ترکیبات سرب در حلال ها کم می باشد، لذا برای تولید سرب بیشتر از روش پیرومتالورژی (خشک) استفاده می شود اساسا سرب به دو روش سنتی و جدید استخراج می شود: در حال حاضر بیش از 75 درصد سرب جهان به این روش تولید می شود . به دلیل حجم بالای سرمایه گذاری، ایجاد آلودگی بیشتر و بازدهی انرژی پایین تر این روش در حال منسوخ شدن است که در این مطالعه جهت کاهش آلودگی از الکتروفیلتر در کوره های بلند استفاده می شود.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.