واکاوی تاثیر فعالیت های معلمان در پیشبرد اهداف آموزشی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی تحولات نوین در علوم تربیتی، روانشناسی و آموزش وپرورش
  • کد COI اختصاصی: ESPE01_2538
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 9
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم حسن زاده

لیسانس علوم تربیتی،آموزگار

سیدامیرحسین حسینی بیجی کلا

لیسانس علوم تربیتی،آموزگار

سیدعلی اصغر حسینی حسن کلا

لیسانس علوم تربیتی،آموزگار

امیررضا ذبیح زاده

لیسانس علوم تربیتی،آموزگار

چکیده

هر گونه تحول اساسی در جامعه مستلزم متحول شدن نظام آموزشی آن جامعه است و محور اصلی پیشرفت هر نظام آموزشی کیفیت عملکرد معلم می باشد. معلم به عنوان مهمترین رکن تعلیم وتربیت در تربیت ابعاد آموزشی، اعتقادی، عاطفی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و...دانش آموزان مستقیما دخالت دارد؛ و در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه نقش به سزائی ایفا می کند.معلمان نقش مهمی در اجرای برنامه های آموزش و پرورش در سطح یک جامعه دارند. این نقش با سطح کارآیی معلمان در عمل کرد کار در جایی که منابع آموزشی کم یاب هستند، به چالش کشیده می شود. معلمان با استفاده بهینه از منابع موجود در تولید حداکثر بازده با چالش هایی روبه رو هستند. تحقق کار آموزشی در مدارس یک فعالیت پیچیده است. مشکلات دست یابی به کار آموزشی در مدارس در این واقعیت قرار دارد که آموزش مقوله ای است که به افراد مربوط می شود. که هر یک از افراد ویژه گی های خاصش را دارند که در آن صورت با یک دیگر متفاوت است، رویکرد آموزشی برای همه متفاوت است و متفاوت اجرا می شود. معلم کسی است که در تحقق کار آموزشی در مدرسه نقش اصلی را دارد. معلم به عنوان عامل مهمی در تحقق کار آموزشی در چندین بعد، مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. کودک برای آن که بتواند در جامعه به زندگی خود ادامه دهد، نیازمند تعلیم و تربیت است. او باید مهارت های لازم برای زندگی کردن را یاد بگیرد. بعد از خانواده، مدرسه و معلم از ارکان اصلی تربیت به حساب می آیند. کودک بخشی از زمان خود را در مدرسه و در کنار معلم سپری می کند. بنابراین نقش معلم در تربیت دانش آموزان خیلی پراهمیت است. کودکان شما در مدرسه، مهارت های مهم زندگی مانند: مسئولیت پذیری، کارگروهی و ... را از معلم خود می آموزند. به همین دلیل شغل معلمی یکی از حساس ترین و مهم ترین شغل ها در جامعه ی بشری به شمار می آید. در این مقاله قصد داریم به تحلیل حرفه ی معلمی در آموزش های نظام تعلیم وتربیت بپردازیم.

کلیدواژه ها

تحلیل،حرفه،معلم،آموزش،تربیت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.