دولت الکترونیک: گامی در جهت تحقق توسعه پایدار
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک
- کد COI اختصاصی: EECICO01_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1066
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
چکیده
به دنبال افزایش جمعیت، گسترش شهر نشینی و مصرف زیاد منابع در قرن بیستم، محیط زیست دستخوش تغییر و تحولات قابل توجهی مانند آلودگی آب و هوا، تخریب اکوسیستم، انقراض گونه های گیاهی و جانوری و... شده است. علاوه بر تخریب محیط زیست، نابرابری توسعه میان ملتها در قرن اخیر افزایش قابل ملاحظه ای داشته است که منجر به شکاف اقتصادی عظیمی میان آنها شده است. هر دوی این مشکلات (تخریب محیط زیست و توسعه نابرابر) مفهوم توسعه پایدار را بیش از پیش مطرح کرده است. توسعه پایدار توسعه ای است که نیازهای نسل حاضر را بدون به خطر انداختن توانایی نسل آینده برای رفع نیازهایش، برآورده کند. دولت الکترونیک که در پاسخ به گسترش روزافزون اطلاعات و پیچیدگیهای ناشی از پیشرفت شتابان فناوری مطرح شده است، در سالهای اخیر توجه بسیاری سیاستمداران و دانشمندان را به خود جلب کرده است. با وجود پیشرفتهای قابل توجه در هر دو حوزه ی توسعه پایدار و دولت الکترونیک، به طور مستقل، تحقیقات اندکی درباره اشتراکات این دو مقوله وجود دارد. دولت الکترونیک که با تغییراتی در فرایندهای دولتی مانند تمرکززدایی، بهبود کارایی، اثر بخشی و کاهش هزینه همراه است، می تواند به عنوان رویکردی در جهت حمایت از توسعه پایدار مطرح شود. هدف از ارایه این پژوهش بررسی مفهوم دولت الکترونیک در جهت تحقق توسعه پایدار میباشد.کلیدواژه ها
دولت الکترونیک، توسعه پایدار، فناوری اطلاعات و ارتباطاتمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.