استفاده از روش های تدریس مبتنی بر داستان ها و قصه های سنتی عربی بر تقویت مهارت های زبانی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1404
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در روانشناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: PESSECONF02_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 30
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یزدان یعقوبی

کارشناسی آموزش زبان عربی، دانشگاه فرهنگیان پردیس مفتح شهرری. ایران

چکیده

در این مقاله، تاثیر داستان ها و قصه های سنتی عربی بر یادگیری زبان مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجایی که داستان ها ابزاری قدرتمند برای انتقال ایده ها و ارزش های فرهنگی و اجتماعی هستند، این تحقیق به بررسی نقش داستان ها در تقویت مهارت های زبانی، توسعه تفکر انتقادی و خلاقیت، افزایش توانایی حل مسائل و ابداع، توسعه اندیشه پژوششی، و تقویت تعامل اجتماعی و همکاری می پردازد. با بهره گیری از روش های تعاملی و فناوری، تحقیق حاضر نشان می دهد که داستان ها می توانند به شکلی جذاب و موثر در فرآیند یادگیری زبان عربی مورد استفاده قرار گیرند. نتایج به دست آمده از این تحقیق نشان می دهد که استفاده از داستان ها و قصه های سنتی عربی می تواند به بهبود عملکرد و تعهد دانش آموزان نسبت به یادگیری زبان عربی کمک کند. به طور کلی، این تحقیق نه تنها به ارتقاء مهارت های زبانی دانش آموزان کمک می کند، بلکه ابزاری قدرتمند برای انتقال فرهنگ و ارزش های اجتماعی غنی عربی به نسل های آینده نیز محسوب می شود. این مقاله می تواند به افزایش آگاهی و توجه به اهمیت استفاده از داستان ها در آموزش زبان عربی و تقویت مهارت های زبانی دانش آموزان کمک کند

کلیدواژه ها

داستان های سنتی عربی, یادگیری زبان, توسعه تفکر انتقادی, خلاقیت, حل مسائل

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.