بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- سال انتشار: 1404
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مدیریت و تجارت الکترونیک
- کد COI اختصاصی: NCEMN11_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 65
نویسندگان
چکیده
امروزه با توسعه فناوری های مبتنی بر اینترنت اشیاء، ایجاد و توسعه سیستم های مدیریت دانش مبتنی بر این داده ها و همچنین بررسی تاثیر نقش فناوری های جدید بر سیستم های مدیریت دانش در سازمان های مختلف مورد توجه قرار گرفته است که همین موضوع به پیدایش و خلق هوش مصنوعی انجامید. مهم ترین کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت دانش، ایجاد قابلیت پردازش و استنتاج از داده ها و اطلاعات پراکنده که همان مدیریت اینترنت اشیاء است، برای دستیابی به فهم تصمیم سازانه است. امروزه اینترنت به مثابه یک ابر اقیانوس اطلاعات و داده ها متشکل از جزیره های بیشمار برای سامانه های محلی غیر قابل دسترس و غیر قابل پردازش شده است بنابراین رابطه بین مدیریت دانش (Knowledge Management - KM) و هوش مصنوعی (Artificial Intelligence - AI) و اینترنت اشیاء (Internet of things) یک رابطه بسیار نزدیک و تقویت کننده است. این سه حوزه می توانند در تعامل با یکدیگر، بهره وری سازمان ها را به طور چشمگیری افزایش دهند.کلیدواژه ها
مدیریت دانش, هوش مصنوعی, اینترنت اشیا, داده ها, اطلاعات پراکندهمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.