بررسی نقش مسجد ، مدرسه و خانه در ارتقای معرفت دینی نسل نو و شکوفایی فطرت و رشد معنوی جامعه
- سال انتشار: 1404
- محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش در روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE22_143
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 25
نویسندگان
کارشناس آموزش ابتدایی ، آموزگار ، گراش ، فارس، ایران
چکیده
امروزه بر بسیاری روشن است که تامین نیازهای روحی و عاطفی در گرو معنویت ، دین و ارتباط با پروردگار هستی نهفته است . اگر این آرامش در انسان به وجود آید در نتیجه به سایر اعضای خانواده ، دوستان، محیط پیرامون و جامعه نیز سرایت خواهد کرد . بنابراین با توجه به اینکه جامعه ی ما اسلامی است و نگاه دینی در آن وجود دارد و اکثرا اهل توحید ، قرآن و همه مسلمان هستیم؛ باید در اشاعه ی هر چه بیشتر اسلام راستین در جامعه و تربیت نسلی مومن و خداجو و نمازخوان قدم های موثری برداریم . مقاله . مقاله حاضر با هدف بررسی نقش مسجد، مدرسه و خانه به عنوان سه ساق مقدس و اصیل در ارتقای معرفت دینی نسل نو و در پی آن شکوفایی فطرت و رشد معنوی جامعه ، نوشته شده است. روش تحقیق به صورت توصیفی بوده و اطلاعات ی پژوهش با استفاده از منابع مکتوب و اسناد کتابخانه ای گرد آوری شده است. در این مقاله ابتدا پس از طرح کلیاتی راجع به موضوع به تعریف چهار مورد از مفاهیم کلیدی یعنی مسجد ، مدرسه ، خانواده و نماز پرداخته و در ادامه به بررسی نقش مهم مسجد ، مدرسه و خانواده در تربیت دینی فرزندان که بتوانند آنان را با اعتقاد و ایمان راستین به احکام الهی از جمله نماز پایبند سازند ، میپردازیم و اقداماتی را که این سه اصل مهم میتوانند برای رسیدن به این هدف در پیش بگیرند، بیان خواهیم کرد . نتیجه آن که ، این سه اصل ( مسجد ، مدرسه و (خانواده در تربیت دینی فرزندان این مرزو بوم نقش مهم و بسیار اثرگذاری خواهند داشت ؛ به شرطی که بتوانند در یک راستا و هماهنگ با هم حرکت کنندکلیدواژه ها
مسجد, مدرسه, خانواده, نماز, معرفت دینیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.