بررسی وضعیت عدالت سازمانی و تاثیر آن بر توانمندسازی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

  • سال انتشار: 1404
  • محل انتشار: نهمین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: AMEC09_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 30
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسام رسولی

گروه مدیریت ، واحد اردبیل ، دانشگاه آزاد اسلامی و جهاد دانشگاهی استان اردبیل

محمود ممی زاده دولت آبادی

کارشناس دانشگاه علوم پزشکی ، اردبیل ،کارشناس ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک

چکیده

پژوهش حاضر به منظور بررسی وضعیت عدالت سازمانی و تاثیر آن بر توانمندسازی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل انجام شده است. این پژوهش کاربردی در جهت آشناسازی مدیران و دست اندرکاران دانشگاه بایکی از مولفه های اساسی و زیرساخت لازم برای توانمندسازی کارکنان و پشبرد اهداف نظام سلامت اداری انجام شده است. جامعه آماری پژوهش حاضر کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بوده و حجم نمونه ۹۶۱ نفر بر اساس جدول مورگان انتخاب شده است. روش نمونه گیری نیز روش تصادفی در دسترس بوده است، جهت بررسی و توصیف ویژگی های عمومی پاسخ دهندگان از روش های موجود در آمار توصفی نظیر جداول توزیع فراوانی، درصد فراوانی، میانگین و درصد فراوانی تجمعی، برای تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها از روش های آماری استنباطی و برای بررسی و مدل سازی ارتباط بین متغیرها از تحلیل رگرسیون ، ضریب پیرسون و آز مون تی تست استفاده شده است و پس از تکمیل پرسشنامه ها توسط نمونه های آماری، سوالات کد بندی و داده ها وارد نرم افزار SPSS و سایر نرم افزارهای مرتبط کامپیوتری شده و خروجی های لازم استخراج و بدون هیچ گونه دخالت یا استنتاج ذهنی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج به دست آمده نشان می دهد که بین عدالت سازمانی و توانمندسازی کارکنان رابطه و همبستگی وجود دارد بطوری که با بالا رفتن عدالت سازمانی توانمندی افراد بالا می رود و بررسی ضریب همبستگی و ارتباط بین متغیرها تاییدی بر وجود رابطه معنادار بین عدالت سازمانی و توانمندی سازی کارکنان می باشد.

کلیدواژه ها

عدالت سازمانی, توانمندسازی, دانشگاه علوم پزشکی اردبیل, اهداف سازمانی, نظام سلامت اداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.