بررسی کانی آردیریت با استفاده از نتایج آنالیز ماکروپروب

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: پانزدهمین همایش انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SCMI15_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 549
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خدیجه خلیلی

دستایر علمی مرکز بروجن (سخنران مقاله)

محمود خلیلی

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان

چکیده

آنالیز میکروپروب گردیریت در رستیت های پرآلومینه توده ای گرانیتی منطقه کلاه قاضی واقع در 30Km جنوب اصفهان نشان می دهد که مقدار Σchc=Na+K در آنها نسبتاً بالاست که نشانه تشکیل این فاز در سنگ های گرانیتی ذوب بخشی فشار پائین است. ترکیب کردیریت بین (Mg(2)AL(3)(Si(5)Al)O(18),Fe(2)(Si(5)AL)O(18 و نسبت (فرمول در متن مقاله اصلی ) در آن 0/523 تا 0/528 می باشد. بر اساس داده های کانی شناسی و ژئوشیمی به احتمال بسیار زیاد نهشته های پلیتی حوضه کلاه قاضی در دوره ژوراسیک متحمل دگرگونی پیشرونده ناحیه ای در حد رخساره گرانولیت گردیده است. بدنبال آن ذوب بخشی با تجزیه بیوتیت و تشکیل آن و فلدسیات پتاسیم صورت گرفته است. در نقطه اوج متامورفیسم فازهای فرومنیزین در کردیریت و گارنت به صورت فازهای برجامانده در رستیت های پرآلومینه متبلور شده است.

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.