بکار گیری bim در پروژه های ساخت زیر آبی مانند ساخت پل ها یا سازه های دریایی.

  • سال انتشار: 1404
  • کد COI اختصاصی: null
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 49
دانلود فایل این سند

نویسندگان

علی مهرابی

دانشجو

احمدرضا یزدانی

عضو هیئت

چکیده

پروژههای ساخت زیرآبی به دلیل شرایط پیچیده مثل فشار آب، جریان های دریایی و خوردگی نیازمند دقت بالا در طراحی و اجرا هستند. با مدلسازی پروژه ها در برنامه رویت می توان به نتیجه مورد نظر در راستای ساخت زیر آبی رسید همچنین با بکارگیری از BIM در پروژه ها دقت بالا می رود و همچنین درصد خرابی و خطا و کم شدن حدر رفتن مصالح را در پی دارد. در این مقاله چندین مثال برای پروژه های که با استفاده از BIM به نتیجه رسیده اند گفته شده است. مدل سازی اطالعات ساختمان BIM به عنوان یک فناوری تحول آفرین، با ارائه رویکردی یکپارچه، امکان مدیریت هوشمند این چالش ها را فراهم می کند. استفاده از BIM در پروژه های زیرآبی نه تنها خطا های انسانی را کاهش میدهد، بلکه بهبود کیفیت، کاهش هزینه و تسریع فرآیند ها را نیز به همراه دارد. با این حال، چالش هایی مانند نیاز به نرم افزارهای تخصصی و آموزش نیروها هنوز وجود دارد که نیازمند تحقیق بیشتر است. یافته ها تاکید میکنند که BIM نه تنها دقت طراحی را افزایش میدهد، بلکه هزینه و زمان اجرای پروژه های زیرآبی را نیز کاهش می دهد. پیشنهاد میشود در تحقیقات آینده، تاثیر BIM بر پروژه های عمیق آبی بیش از 100 متر بررسی شود.

کلیدواژه ها

مدل سازی اطالعات ساختمان BIM ساخت زیرآبی، پل های دریایی، مدیریت پروژه، شبیه سازی محیطی.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.