بررسی نقش شبکه های اجتماعی در نهادینه سازی آموزش پایدار
- سال انتشار: 1404
- محل انتشار: فصلنامه تحقیقات راهبردی در تعلیم و آموزش و پرورش، دوره: 5، شماره: 38
- کد COI اختصاصی: JR_SREE-5-38_161
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 11
نویسندگان
کارشناسی شهرسازی پیام نور ارومیه
کارشناسی شیمی کاربردی دانشگاه ارومیه
کارشناسی ریاضی و کاربردها دانشگاه ارومیه
کارشناسی روانشناسی دانشگاه پیام نور ارومیه
چکیده
نظام آموزشی کشور باید بر این باور استوار گردد که آموزش یک حق، یک پایه و پیش شرطی برای توسعه پایدار است و یادگیری رویدادی مادام العمر است. یک جامعه مدرن شهروندان خود را نه تنها برای استقبال و انطباق با تغییرات بلکه برای مدیریت و تاثیرگذاری بر آنها نیز آماده می سازد. جوامعی که در آنها فقر، نابرابری های گسترده، تبعیض و انحصارات وجود دارد،مسیر غلطی از توسعه را پیموده اند و نظام های آموزشی که در آنها نابرابری، تبعیض و انحصارات وجود دارد، در افزایش نابرابری های اقتصادی و اجتماعی و انحراف از مسیر توسعه پایدار که جامعه جهانی در پی تحقق آنها هست، سهیم بوده اند.جوامع پایدار بر اساس این باور شکل گرفته اند که هر انسانی حق یادگیری، توان مشارکت و تعهد به اینکه دیگران نیز از منافع توسعه برخوردار گردند را دارند. برای رسیدن به توسعه پایدار می بایستی با استفاده از آموزش صحیح درک درستی از طیف وسیعی از مسایل اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی امروز جهان بدست آوریم. نیاز و ضرورت نظام های آموزشی، علاوه بر اهمیت نقش آموزش در توسعه پایدار، چشم انداز آموزش در آینده را نیز می باشد و در تلاش می باشند تا فرصتهای آموزشی فراگیر و برابر، و آموزش باکیفیت و یادگیری مادامالعمر را برای همه فراهم کنند که این خود می تواند الگویی برای کشور ما باشد. به نظر می رسد یکی از عوامل موثر در این زمینه شبکه های اجتماعی است که می تواند راهبردی اثربخش برای توسعه آموزش پایدار باشد، بر این اساس در این نوشتار تلاش می شود که بررسی نقش شبکه های اجتماعی در توسعه آموزش پایدار پرداخته شود.کلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی، آموزش پایدار، آموزش و پرورش.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.