بکارگیری برنامه سازی جنبه گرا به منظور جداسازی نقش ها در معماری سرویس گرا

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش ملی علوم و مهندسی کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: NCCSE01_159
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1427
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد احمدی

دانشکده مهندسی برق و رایانه - دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

حسن ختن لو

گروه مهندسی کامپیوتر- دانشکده مهندسی- دانشگاه بوعلی سینا- همدان

چکیده

معماری سرویس گرا از یک معماری لایه ای شامل سرویس های انعطاف پذیر با قابلیت استفاده مجدد و اتصال ضعیف تشکیل شده است.یکی از مهمترین چالش ها در راستای دستیابی به سرویس گرایی، جداسازی نیازهای سرویس از نیازهای برنامه کاربردی است. اصل جداسازیدغدغه ها بیان می کند که دغدغه یا رفتارها باید به صورت ماژول کد به خوبی تعریف شده، از هم جدا شوند به طوری که تغییرات در هر یک ازدغدغه ها در یک مکان و یک ماژول انجام گیرد و سایر ماژول ها تا حد امکان بدون تغییر باقی بمانند. برنامه سازی جنبه گرا یک پارادایم برنامهنویسی است که پیمانه ای بودن را با امکان جداسازی بهبود یافته دغدغه ها افزایش می دهد. یکی از این نمونه دغدغه های متداخل امنیت است کهدر این مقاله به آن خواهیم پرداخت و تلاش می کنیم با پیوند دو مفهوم سرویس گرایی و جنبه گرایی به نتیجه مطلوب خود که جداسازی نقشکارشناسان امنیتی از سایر بخش های برنامه کاربردی است برسیم.

کلیدواژه ها

معماری سرویس گرا، برنامه سازی جنبه گرا، نقش، دغدغه های متداخل، جداسازی دغدغه ها، امنیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.