تشخیص نفوذ مبتنی بر تئوری مجموعه های ناهموار و ماشین بردار پشتیبان

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش ملی علوم و مهندسی کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: NCCSE01_118
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1000
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسمین علیش زاده

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

محمدرضا احمدی

عضو هیات علمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

چکیده

در این تحقیق یک سیستم تشخیص نفوذ بر اساس تئوری مجموعه های ناهموار و ماشین بردار پشتیبان به منظور تشخیص بهینهناهنجاری ها در شبکه های رایانهای ارائه شده است. هدف از مدل پیشنهادی افزایش کارایی و سرعت تشخیص، کاهش منابع کامپیوتری نظیر منابعذخیرهسازی و پردازشگر مصرفی میباشد. در مدل پیشنهادی برای انتخاب ویژگیهای مهم، تئوری مجموعه های ناهموار و برای دستهبندی ترافیکشبکه در قالب دسته های عادی و ناهنجار، ماشین بردار پشتیبان به کار گرفته شده است. آزمایش و ارزیابی مدل ارائه شده بر روی مجموعه داده های NSL-KDD که نسخه اصلاح شده KDD-CUP99 می باشد ، انجام گردید. در این مدل کارایی ماشین بردار پشتیبان با شبکه های عصبی مقایسه گردید و نتایج نشان داد که ماشین بردار پشتیبان دارای نرخ تشخیص حملات بیشتر و نرخ اعلان خطای کمتر و در نتیجه کارایی بالاتر نسبت بهشبکه های عصبی می باشد.

کلیدواژه ها

تشخیص نفوذ، انتخاب ویژگی، تئوری مجموعه های ناهموار، ماشین بردار پشتیبان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.