بررسی کارایی فیلترهای بیولوژیکی بستر متحرک با استفاده از مواد پلی اتیلنی و مقایسه آن با دیگر سیستم ها از نظر کاربردی و اقتصادی در ایران

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 403

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCEH09_293

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

در تصفیه آب و فاضلاب دستیابی به روشی که هم از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باشد و هم کارایی مناسبی داشته باشد یکی از دغدغه های متخصصین این ا مر بوده است. استفاده از سیتم بستر متحرک در دهه 1990 میلادی آغاز شد و امروزه برای تصفیه فاضلاب شهری به خصوص حذف BOD و نیتروژن، کاربرد وسیعی پیدا کرده است. در سیستم های بستر متحرک از مواد پلی اتیلنی به عنوان محیط مناسب برای کشت باکتری ها استفاده می گردد. از ویژگی های این محیط کشت سطح زیاد، قیمت مناسب، چگالی کمتر از آب و ... را می توان نام برد. که به صورت مدور یا مربع ساخته می شوند که در حالت هوازی توسط دیفیوزرها و در احلت بی هوازی یا غیر هوازی توسط میکسرها در محیط به صورت چرخشی پخش می گردند و سطح مناسب را برای رشد میکروارگانیسم ها فراهم می سازد. این سیتسم نیاز به ششتشوی معکوس ندارد و در مقابل UV مقاوم است. در این بررسی این روش از نظر کاربرد و اقتصادی با دیگر روشهای قابل کاربرد در ایران مورد بررسی قرار گرفت ه نتایج حاکی از مقرون به صرفه بودن و همچنین کاربرد بهتر این سیستم می باشد. لازم به ذکر است که این فرایند جهت انواع فاضلابهای شهری و صنعتی (مواد غذایی، لبنی، داروسازی، پالایشگاه و ...) قابل کاربرد است.