روش ترکیبی برای حذف نویز از تساوی در حین بازسازی با MLEM
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران
- کد COI اختصاصی: ICMVIP08_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1138
نویسندگان
دانشکده فنی و مهندسی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان
دانشکده فنی و مهندسی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
دانشکده فنی و مهندسی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان
چکیده
ازآنجاکه ارتقای کیفی تساوی شهین بازسازی، امری بسیار مهم در بالا بردن کیفیت تصاویر و سهولت در تشخیص میباشد درنتیجه موجب انتخاب دروس و تشخیص بهتر شده که در نهایت منجر به رسیدن به هدف اصلی که درمان بهتر است میشود. لذا بهینهسازی تصاویر حاصل از دستگاههای تصویربرداری پزشکی هستهای از اهمیت بسزایی برخوردار است. همچنین از طرفی روشهای نوین پردازش داده میتوانند موجب کیفیت تصاویر و بالا بردن بدعت نهایی گردند. یکی از روشهای مهم و پر کاربرد بازسازی این MLEM است که گاهی با بالا بردن تعداد تکرار تصویر نهایی واگرا میشود. از طرفی میزان پراکندگی در سیستمهای پستی دیگر پزشکی هستهای یک عامل مخرب و تصویربرداری است. در این مقاله یک روش ترکیبی برای کنترل واگرایی و حذف نویز (با اضافه کردن یک فیلتر MLEM % Anisotropic Diffusion ) ارائه گردید. برای ارزیابی روش پیشنهادی از پارامترهای آنالیز تصویر مانند MSE و CV استفاده شده نتایج نشان داد روش پیشنهادی کیفیت تصاویر حاصل از بازسازی را افزایش میدهد و میزان واگرایی را کاهش میدهد. بهطور کلی روش ارائه شده برای دادههای با شمارش پایین یا در محیطهای با پراکندگی بالا کاربرد دارد.کلیدواژه ها
بازسازی، .Anisotropic Diffusion SPECT MLEMمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.