بررسی اثر pH بر بازده ریفولدینگ اینترفرون آلفا 2b درمقیاس نیمه صنعتی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران
- کد COI اختصاصی: CIGS12_0220
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 951
نویسندگان
انستیتو پاستور ایران، بخش تحقیق و توسعه- انستیتو پاستور ایران، بخش پایلوت بیوتکنولوژی
انستیتو پاستور ایران، بخش بیوشیمی
انستیتو پاستور ایران، بخش بیوتکنولوژی
انستیتو پاستور ایران، بخش بیوتکنولوژی
چکیده
یکی از معضلات اصلی در تولید این پروتئین، ریفولدینگ آن می باشد زیرا این پروتئین در E.coli به صورت اینکلوژن بادی بیان می شود. در این مطالعه یک روش نیمه صنعتی برای افزایش بازده ریفولدینگ با استفاده از تغییرات pH و ماتریکس های ریفولدینگ ارائه شده است. در این روش بعد از محلول سازی و احیا باندهای دی سولفید، تغییرات pH بر بازده ریفولدینگ نسبت به روش رایج صنعتی بررسی شده است. نتایج حاکی از آن بود که در pH های 7/5، 8 و 8/5 افزایش معنی داری در فعالیت نسبت به pH7 مشاهده گردید. ولی با افزایش pH به 8/5 این افزایش فعالیت ارامه نیافت. این نتایج نشان می دهد که افزایش pH تا محدوده 8 در ریفولدینگ اینترفرون آلفا 2b بیشترین تأثیر را بر روی بازده و فعالیت بیولوژیکی اینترفرون آلفا 2b دارد و اثبات می کند که با فاصله گرفتن زیاد از pH7 ساختار پروتئین تغییر می کند. اثر افزایش pH در ریفولدینگ اینترفرون آلفا 2b مثل شمشیر دولبه می ماند زیرا از یک طرف محلولیت پروتئین که نشانگر بازده ریفولدینگ است را افزایش می دهد ولی از طرف دیگر با به هم ریختین ساختار، فعالیت زیستی را کاهش می دهد.کلیدواژه ها
؛INF alpha-2b، ریفولدینگ، pHمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.