نقش و تأثیر تبلیغات در بازاریابی و صادرات و راهکارهای بکارگیری تبلیغات موثر و مفید
عنوان مقاله: نقش و تأثیر تبلیغات در بازاریابی و صادرات و راهکارهای بکارگیری تبلیغات موثر و مفید
شناسه ملی مقاله: STONE01_001
منتشر شده در اولین همایش سراسری سنگهای ساختمانی و صنایع وابسته در سال 1386
شناسه ملی مقاله: STONE01_001
منتشر شده در اولین همایش سراسری سنگهای ساختمانی و صنایع وابسته در سال 1386
مشخصات نویسندگان مقاله:
رضا احمدی - عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران - واحد اراک
خلاصه مقاله:
رضا احمدی - عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران - واحد اراک
صادرات به منزله وسیله ای مطمئن در قبال بحران اقتصادی داخلی، پیشرفت بیشتر و گسترده تر، درآمد بیشتر و آگاه شدن مستمر از آخرین تحولات فن آوری روز می باشد. یافتن مشتری و مصرف کننده در آنسوی مرزهای داخلی را باید عامل تعیین کننده حیات صنعت و بقای آینده آن دانست و این امر حرکتی حساب شده را می طلبد. برای حرکت در این راستا و نیل به این هدف نیاز به زمینه سازی و فراهم نمودن بسترهای لازم است که انجام تبلیغات موثر و مفید نخستین و مهمترین گام می باشد.
امروزه تولید و ارائه کالا به تنهایی کافی نیست زیرا فعالیتهای در حال توسعه تغییر کرده است و در یک محیط رقابتی بایستی مشتریان را جذب نمود. تبلیغ بخشی از بازاریابی موفقیت آمیز به حساب می آید و شرکتهای موفق به ویژه در امر صادرات، به موازات ارتقای کیفی محصولات خود به دنبال طراحی و به کارگیری سیستمهای بازاریابی پویا و مؤثر می باشند. تبلیغ به شما کمک می کند تا مشتریان کنونی را نسبت به خود وفادار ساخته یا بازارهای جدیدی را برای خود برگزینید.
یکی از جنبه هایی که به کمک آنها دیدگاه مشتریان نسبت به شرکت شما شکل می گیرد شیوه های تبلیغاتی شماست. برای انجام تبلیغات، ابزارها و شیوه های مختلفی وجود دارد که در مطالعه حاضر مورد بررسی قرار گرفته و مزایا، معایب و راهکارهای اجرایی صحیح آنها ارائه گردیده است. رسانه های تبلیغی نیز همچون سایر علوم به سرعت در حال تغییر و تحول هستند. در مرحله معرفی کالا، آگهی های تجاری (به ویژه رسانه های ارتباطی انبوه مانند اینترنت) و روابط عمومی برای ایجاد آگاهی و علاقمند کردن مشتری بسیار مناسب اند زیرا اینترنت شناسایی مشتریان را با جمع آوری و تجزیه و تحلیل ویژگیهای آنها آسان می کند.
در حال حاضر انتخاب هر کدام از راهبردها می تواند موفقیت آمیز باشد به شرط آنکه به صورت مؤثر به کار گرفته شود. در هر صورت نمونه مؤثر، ترکیبی از راهبردها خواهد بود که بهتر بتواند به نیازهای بازار و مشتریان نزدیک شده و پاسخگوی آنها باشد.
صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/22642/