بررسی عددی جریان دوفاز واکنشی در یک محفظه احتراق مدل جت-پایدار
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس احتراق ایران
- کد COI اختصاصی: CCI04_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 669
نویسندگان
پژوهشگر- کارشناس ارشد مهندسی مکانیک
چکیده
در مقاله حاضر جریان واکنشی دوفاز یک محفظه احتراق مدل جت-پایدار به صورت عددی مورد بررسی قرار گرفته است. از روش حجم محدود برای حل معادلات استفاده شده است. مدلهای Realizable k-εبرای شبیه سازی رفتار جریان و اضمحلال ادی- آرنیوس (ED/Fr جهت اعمال اثر واکنش شیمیایی به کار گرفته شده اند. برای گسسته سازی ترمهای معادلات، تقریب مرتبه 2 به کار برده شده و کوپل کردن ترمهای فشار و سرعت توسط الگوریتم سیمپلسیSIMPLEC)صورت گرفته است. از دیدگاه اویلری-لاگرانژی برای بررسی جریان دو فاز استفاده شده است. اثر انتقال حرارت تشعشعی برمبنای تقریبS4بوده است. نتایج حل عددی با نتایج تجربی مورد مقایسه قرار گرفته و دقت مدلسازی انجام شده مورد تائید قرار گرفته است. بخشی از جریان جت های ورودی در ناحیه واکنش تولید جریان چرخشی می کند که این جریان چرخشی باعث اختلاط دائم سوخت و اکسنده و همچنین محصولات احتراق می شود و در نتیجه یک مکانیزم شعله ور سازی دائم شکل می گیرد که باعث می شود احتراق در بازه گسترده ای از نسبت سوخت و اکسنده، فشار و سرعت پایدار باشد. قسمت دیگر از جریان هوای جت های پایدار کننده پس از وارد شدن به محفظه احتراق به سمت خروجی حرکت می کند و در این حین با اختلاط با گازهای حاصل از احتراق و کاهش دما، پروفیل دمای خروجی را یکنواخت تر می سازدکلیدواژه ها
محفظه احتراق جت پایدار- جریان واکنشی دوفاز- شبیه سازی عددی- روش حجم محدود- ناحیه چرخشیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.