اصلاح و تربیت دانش آموزان با محوریت آموزش نماز در مدارس
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2851
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 94
نویسندگان
کارشناسی آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیکشهر
کارشناسی آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیکشهر
دانشجوی کارشناسی آموزش تربیت بدنی، دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مطهری زاهدان
چکیده
این پژوهش به بررسی نقش بنیادین آموزش نماز در فرایند اصلاح و تربیت دانش آموزان در محیط پیچیده و پویای مدارس امروزی می پردازد. با توجه به اهمیت نماز به عنوان رکن اصلی دین اسلام و تاثیر عمیق آن بر ابعاد مختلف شخصیت فردی و اجتماعی دانش آموزان، این مطالعه به دنبال ارائه راهکارهایی عملی، کارآمد و مبتنی بر یافته های پژوهشی برای بهبود کیفیت آموزش نماز در مدارس و غلبه بر چالش های موجود در این زمینه است. پس از بررسی دقیق علل و عوامل ضعف در آموزش نماز و تبیین ضرورت و اهمیت این پژوهش، سوالات و فرضیات تحقیق به طور شفاف مطرح می شوند. متغیرهای پژوهش به دقت تعریف شده و مفاهیم کلیدی مانند اصلاح و تربیت و نماز، با رویکردی جامع و چندوجهی تبیین می شوند. در ادامه، با تحلیل داده ها و یافته های پژوهش، راهکارهای عملی و نوینی برای بهبود آموزش نماز، از جمله آموزش های خلاقانه و جذاب، ایجاد فضای معنوی مناسب در مدرسه، استفاده از فناوری های نوین آموزشی، برنامه های تشویقی و انگیزشی، و همکاری موثر با خانواده ها و سایر نهادهای مرتبط، ارائه می شوند. در نهایت، این پژوهش با ارائه پیشنهاداتی برای تدوین برنامه های آموزشی جامع و استاندارد، آموزش مربیان، و انجام پژوهش های بیشتر در این زمینه، به دنبال کمک به تربیت نسلی مومن، مسئولیت پذیر، دارای هویت دینی قوی و در عین حال، موفق در عرصه های مختلف زندگی است. این پژوهش، با رویکردی کاربردی و مبتنی بر یافته های پژوهشی، به دنبال ارائه الگویی کارآمد برای بهبود آموزش نماز در مدارس و نقش آن در اصلاح و تربیت دانش آموزان در عصر حاضر است.کلیدواژه ها
اصلاح و تربیت, نقش نماز, برنامه آموزشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.