هوش مصنوعی و تربیت
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2833
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 67
نویسندگان
کارشناسی حقوق،اداره آموزش و پرورش استان ایلام
چکیده
تربیت و جایگاه آن در اسلام اهمیت ویژه ای دارد و برای به شکوفا رساندن انسان فرهیخته بسیار کاربردی است. از طرفی دیگر امروزه هوش مصنوعی به عنوان امر مهمی در حوزه ی تربیت دانش آموزان سهیم است. با توجه به اینکه هوش مصنوعی سابقه ای نه چندان کهن دارد ولی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هوش مصنوعی فناوری نوینی است که می تواند در موقعیتهای مختلف مانند مغز انسان هوشمندانه عمل کند. از هنگامی که انسان به وجود مغز در کالبد خود پی برد و با کارکردهای شگفت انگیز آن به تدریج آشنایی یافت، کوشش کرد نمونه ای مصنوعی از آن را به وجود آورد و در انجام امور فکری و محاسباتی، مورد استفاده قرار دهد. ساختن یک مغز مصنوعی در هیچ زمانی محقق نشد، اما تالش برای این آرزوی به ظاهر دست نیافتنی راه دیگری را به روی آدمی گشود و ذهنهای پژوهشگران را به جای « مغز مصنوعی» متوجه « هوش مصنوعی» ساخت. پژوهش بنیادی حاضر، با استفاده از روش کتابخانه ای انجام شده و ماهیت علمی ترویجی دارد. این پژوهش، با هدف هوش مصنوعی و تربیت، صورت پذیرفته است. نتایج تحقیق نشان داد که استفاده از هوش مصنوعی در مدارس می تواند به بهبود عملکرد فراگیران، معلمان و سیستم آموزشی به شک ل قابل توجهی کمک کند. از طرفی دیگر به پیشرفت اجتماعی، فردی دانش آموزان و تربیت انسان ها در زندگی روزمره کمک می کند. استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی در فرایند تربیت کودکان، می تواند منجر به رشد تفکر خلاق و توسعه مهارت های انتقادی در دانش آموزان شود.کلیدواژه ها
آموزش, تربیت, هوش مصنوعیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.