نقش برجسه معلمان در ایجاد فرهنگ اسلامی مدارس
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2832
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 63
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان واحد امام خمینی سلماس
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان واحد امام خمینی سلماس
دانشجوی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان سلماس
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه شهید باهنر کرمان
کارشناسی آموزشی ابتدایی دانشگاه فرهنگیان سلماس
چکیده
خداوند نخستین معلم است و شغل معلمی شریف و با عظمت است. کیفیت معلم امروز به عنوان یکی از عوامل تعیین کننده کیفیت آموزش و پرورش قلمداد می شود و از مهمترین اهداف نظام آموزشی در هر جامعه ای حفظ عناصر و ارزش های اسلامی و فرهنگی است و این امر بدون تردید در هر برهه ای از زمانی با تلاش معلمان محقق می گردد. تفکر در مساله نقش و جایگاه معلم در ایجاد و تقویت فرهنگ اسلامی در مدارس نشان می دهد که، معلمان مهمترین اصل اساسی در پیشبرد اهداف پژوهش حاضر بوده است و باید به چند اصل توجه نمود: الگوپذیری از سیره پیامبر (ص) و ائمه بعنوان سرمشق های تعیین شده دین مبین اسلام، اتخاذ تدابیری در جهت تعلیم و تربیت از سطح ابتدایی تا متوسطه و عالی توام با تربیت معنوی و تهذیب اخلاقی، آموزش مهارت های تخصصی معلم جهت ارتقای سطح کمی و کیفی آنان، نهادیه شدن تفکرات خلاقانه و نوآورانه متناسب با فرهنگ اسلامی جامعه، مشارکت دولت و سایر نهادها و سازمان ها خصوصا رسانه ها در جهت ارائه الگوهای صحیح مطابق با نظام ارزشی و اعتقادی، عدم وابستگی فکری معلمین به بیگانگان در جهت ممانعت رسوخ فرهنگ بیگانه که باعث انحراف در تحلیل مسائل دینی و فرهنگی می شود.کلیدواژه ها
آموزش و پرورش, تربیت, معلم, فرهنگ اسلامیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.