تبیین چگونگی تدریس مطلوب قرآن کریم با استناد به استاد بالادستی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2808
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 55
نویسندگان
کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی، دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
این تحقیق به منظور بررسی وضعیت آموزش قرآن و ارائه الگوی مطلوب انجام شده است. روش تحقیق در این مطالعه روش ترکیبی (کیفی-کمی) و جامعه نمونه شامل تمام استاد بالادستی و متخصصان در زمینه آموزش قرآن ابتدایی می باشد. روش نمونه گیری در این تحقیق هدفمند بوده و انتخاب نمونه تا حد اشباع نظری ادامه یافته است. در روش گردآوری داده ها سعی شده از پرسش های مرتبط با پژوهش از ابزار مصاحبه و پرسشنامه استفاده شود. نتایج تحقیق نشان داد که آموزش قرآن در دوره ابتدایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید به آن توجه ویژه شود. هدف از این پژوهش تبیین چگونگی تدریس مطلوب قرآن کریم با استناد به استاد بالادستی است. یافته های پژوهش حاکی از آن است که توجه به ابعاد مختلف (۳ عنصر آموزش مطلوب قرآن شامل: روحی-عاطفی، محتوا، شیوه تدریس و زمان مناسب) و رعایت کیفیت (یعنی ویژگی های هر یک از عناصر آموزشی) در کنار کمیت های آموزشی (یعنی وسایل و رسانه های آموزشی، مدیریت امور قرآنی جامعه، وسایل و رسانه های آموزشی و رسم الخط قرآن) فضای معنوی-فیزیکی و زمان مناسب تدریس) هم لازم است.کلیدواژه ها
آموزش, آموزش قرآن, الگوی مطلوب, استادبالادستیمقالات مرتبط جدید
- جهانی سازی در آموزش و پرورش و چالش های بومی سازی آن در مدارس ابتدایی شهرستان معموالن: مطالعه ای بر فرصت ها و تهدیدها
- چالش های پرستاری در مدیریت درد در کودکان بستری: یک مطالعه مروری
- نقش ارتباطات بین فردی مدیران و معلمان بر رضایت شغلی و کیفیت تدریس در مدرسه ابتدایی شهرستان بمپور
- تعلق سازمانی و عوامل موثر بر آن( کاربردهایی در مدیریت سازمانی)
- تاب آوری آموزشی: پلی به سوی یادگیری پایدار و نوآوری در نظام های آموزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.